Asiantuntija pelkää: Lindsay Lohan on koukussa kauneuskirurgiaan

Julkaistu:

Julkkisten plastiikkakirurgina tunnettu tohtori Anthony Youn pelkää, että vaikeuksissa ollut näyttelijätär Lindsay Lohan olisi koukussa kauneuskirurgiaan.
Youn arvioi Lohanin kuvia RadarOnlinelle.

- Hänellä näyttäisi olevan klassinen, yliturvonnut tyynynaama.  Hänen poskensa näyttävät siltä, kuin hän olisi varastoinut pähkinöitä talvea varten. Uskon, että hän on ottanut naamaansa useita ruiskeita, kuten Restylanea, tohtori arvioi.

- Vaikka ruiskeet voivat oikein käytettynä antaa nuorekkaan ja luonnollisen lopputuloksen, ylikäytettynä ne voivat saada ihmisen näyttämään Kaalimaan kakaralta.

Youn on aikaisemminkin julkisesti kritisoinut Lohanin muuttuneita kasvoja. Viime kuussa lääkäri oli huolissaan siitä, että Lohan olisi vaihtanut huumeriippuvuutensa kauneuskirurgiaan. Tällöin Youn ohjeisti Lohania hakeutumaan kirurgin sijaan terapeutin vastaanotolle, mutta uusimmista kuvista päätellen näyttelijätär on jatkanut valitsemallaan tiellä.

- Hänen omaksi parhaakseen toivon, että Lindsay lopettaa täytteiden käytön ja palaa siihen, mitä hän tekee parhaiten eli näyttelemiseen, Youn toteaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt