Ronski vitsi oli liikaa - Sukarin ex-nainen raivosi kameroiden edessä - Viihde - Ilta-Sanomat

Ronski vitsi oli liikaa - Sukarin ex-nainen raivosi kameroiden edessä

Toivo Sukarin entinen naisystävä lukittautui hotellihuoneeseen kahdeksi päiväksi Sukari-ohjelman kuvauksissa.

29.2.2012 7:03

Liikemies Toivo Sukari ja hänen entinen naisystävänsä Sanna ajautuvat riitaan lauantaina nähtävässä Sukari-ohjelman jaksossa.

Viime kesän lopulla kuvatussa jaksossa Sukari, 57, on neljän päivän mittaisella työmatkalla Lontoossa, jossa hän etsii laitteita omaa sisähuvipuistoprojektiaan varten.

Mukana työmatkalla oli myös Sukarin silloinen naisystävä Sanna. Matkan ensimmäisenä päivänä pari ajautui riitaan lontoolaisravintolassa kesken illanvieton.

Riidan tuoksinassa Sanna heitti viiniä Sukarin ja muun seurueen päälle.

- Hän yritti heittää viiniä minua päin. Mutta se, miksi Sanna hermostui tilanteessa, ei liittynyt minuun. Porukka heitti siinä huulta aika ronskisti ja sen jälkeen Sannan viinilasi heilahti, Sukari kertoi eilen IS:lle.

Riidan jälkeen Sanna meni parin yhteiseen hotellihuoneeseen ja lukittautui sinne lopulta pariksi vuorokaudeksi.

- Siinä oli vähän tilanne päällä ja Sannalla meni pari päivää putkeen hotellihuoneessa. Nämä ovat vaikeita nämä tilanteet välillä, Sukari sanoi.

Sukari ja Sanna nukkuivat yönsä samassa hotellihuoneessa, mutta päivisin Sanna ei lähtenyt Sukarin mukaan hotellin ulkopuolelle.

Sukarin mukaan Sanna lukittautui hotellihuoneeseen parin keskinäisten erimielisyyksien takia, jotka kumuloituivat työmatkan aikana.

- En ole mielestäni mikään kaikkein vaikein tyyppi, itse asiassa olen aika helppo, mutta eihän kukaan koskaan yksin riitele, Sukari kertoi.

Pari sai lopulta sovittua riitansa erimielisyytensä työmatkan toiseksi viimeisenä päivänä.

- Pääsimme sillä lailla sopuun, että mahduimme samaan autoon ja samaan lentokoneeseen. Eli kyllä me samalla lennolla koti-Suomeen tultiin, Sukari sanoi.

Sukari ja Sanna erosivat lopullisesti viime syksynä. Pari ehti olla yhdessä reilun vuoden.

Pari asui viime kesänä pikaisesti yhdessä, mutta loppukesällä suhde alkoi rakoilla, ja pari muutti erilleen. Edes syksyinen nopea paluu yhteen ei saanut suhdetta toimimaan.

Sukari kertoi marraskuussa IS:lle, että suhde päättyi, koska pari ei löytänyt suhteeseen yhteistä säveltä.

- Suhteemme oli liian tuulinen, eivätkä kemiamme kohdanneet. En halua syyttää Sannaa, vaan enemmänkin vika oli varmasti minussa, Sukari kertoi marraskuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?