Monacon prinssi Pierre Casiraghi sairaalaan baaritappelun jälkeen - Viihde - Ilta-Sanomat

Monacon prinssi sairaalaan baaritappelun jälkeen

Monacon prinsessa Carolinen poika, Monacon prinssi Pierre Casiraghi joutui baaritappeluun lauantaina New Yorkissa.

Monacon prinssi Pierre Casiraghi.­

20.2.2012 23:54

Monacon 24-vuotias prinssi Pierre Casiraghi oli ystäviensä kanssa viettämässä iltaa Manhattanilla, New Yorkissa sijaitsevassa trendikkäässä Double Seven -yökerhossa, kun hän ajautui riitaan yökerhon omistajan Adam Hockin kanssa.

Asiasta uutisoi muun muassa Daily Mail verkkosivuillaan.

Pierre Casiraghi loukkasi käsirysyssä itseään ja joutui sairaalaan paikattavaksi. New York Postin haastattelema silminnäkijä kertoi, että Casiraghi sai ruhjeita kasvoihinsa.

- Kasvoissa oli syviä viiltoja ja verta joka paikassa. Hän näytti kuin olisi tarvinnut plastiikkakirurgia, New York Postin haastattelema lähde kertoi.

Lehden mukaan Hock, 47, oli viettämässä iltaa ystäviensä kanssa. Seurueeseen kuului muun muassa huippumalleja, kun nuori Monacon prinssi asteli heidän pöytäänsä aamuyöllä puoli kolmen aikoihin.

Pöytäseurueen ja prinssin kesken syntyi sanaharkkaa ja se äityi lopulta käsirysyksi. Silminnäkijöiden mukaan Hock löi sekä Casiraghia että prinssin seuralaisia.

Hockille nostettiin syytteet neljästä kolmannen asteen pahoinpitelystä. Oikeudessa Hock väitti olleensa itse uhri ja puolusti tilanteessa vain itseään.

Hock pääsi poliisin huostasta pois, mutta joutuu uudestaan oikeuden kuultavaksi maaliskuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?