Mika Salo palelee huippunäyttelijän kanssa Siperiassa - Viihde - Ilta-Sanomat

Mika Salo palelee huippunäyttelijän kanssa Siperiassa

Entinen F1-kuljettaja ja nykyään muun muassa IS Urheiluun kolumneja kirjoittava Mika Salo palelee tällä hetkellä Siperiassa

18.2.2012 9:03

Salo on tekemässä Discovery-kanavalle dokumenttia, jonka nimi on Maailman kylmin tie. Salo ajaa viisituhatta kilometriä Siperian maanteitä yhdessä huippunäyttelijä Tom Hardyn kanssa.

Parivaljakko lensi Jakutskiin ja lähti sieltä pitkälle automatkalle kohti maailman kylmimmäksi sanottua paikkaa Omjakonia.

- Meillä on ollut mieletön matka, mutta emme tosin ole päässeet neljään päivään suihkuun. Kylmä on kuin, sanonko missä. Tällä hetkellä pakkasasteita on miinus 50, Mika Salo kertoi puhelimitse Siperiasta.

Salo sanoi, että Discovery-kanava pyysi häntä ohjelmantekoon, eikä hän ajatellut kahta kertaa. Salo halusi saada uuden kokemuksen elämässä ja kun matkaseurana on vielä Tom Hardy, niin asia oli sillä selvä.

- Tom on aivan fantastinen tyyppi ja meillä on paljon juttua. Suuri filmiryhmä seuraa meitä koko ajan ja tallettaa myös matkan aikana käymämme jutut. Kilometrien taittuessa käymme läpi elämäämme ja sitä, mitä olemme tehneet ja mitä odotamme tulevaisuudelta, Salo paljasti.

Ohjelman tarkoituksena on myös keskittyä siihen, millainen miesten elämä on verrattuna Siperian elämään ja sen kylmyyteen sekä karuuteen.

- Voit vain kuvitella, millaista on käydä tarpeilla miinus viidessäkymmenessä asteessa, Salo nauroi.

Jos on Mika Salo ansioitunut autoilijan urallaan, niin brittinäyttelijä Tom Hardy on omalla alallaan kova nimi. Työstään jo palkintoja pokannut Tom Hardy esiintyy ensi viikolla ensi-iltaan tulevassa Gary Oldmanin tähdittämässä Pappi Lukkari Talonpoika Vakooja -elokuvassa ja hänet on nähty myös muun muassa elokuvissa Inception, Bronson, Isku Mogadishuun ja RokcnRolla.

Takaisin Jakutskiin parivaljakko palaa ensi viikolla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?