Susanna Ruotsalainen: Odotan Matin vapautumista - Viihde - Ilta-Sanomat

Susanna Ruotsalainen: Odotan Matin vapautumista

Susanna Ruotsalainen viettää ystävänpäivää onnellisena. Arki Matin kanssa koittaa taas kesällä, kun mies vapautuu vankilasta.

Matti Nykänen ja Susanna Ruotsalainen­

14.2.2012 21:20

Mäkihyppylegenda Matti Nykäsen kihlattu Susanna Ruotsalainen kuulostaa puhelimessa iloiselta ja onnelliselta. Jollei tietäisi, ei voisi ikinä arvata, että oma kulta ei ole koko ajan kainalossa vaan vankilassa.

Tyystin erillään ei kihlaparin ole tarvinnut toisistaan kuitenkaan olla, sillä Nykänen suorittaa tuomiotaan Laukaan avovankilassa. Rakkaus parin välillä kukoistaakin edelleen yhtä vahvana kuin ennen, ellei jopa vahvempana.

Ystävänpäivän kunniaksi IS pyysi Susannaa muistelemaan, mihin hän aikanaan Matissa rakastui.

- Voi että, niitä on niin monta asiaa, mutta tärkeintä oli varmasti hyvä sydän. Näin, että Matilla on hyvä ja kultainen sydän, ja rakastuin siihen, Susanna sanoo.

Susanna ja Matti tutustuivat kesällä 2010. Kihlat he vaihtoivat heti vuoden 2011 alkajaisiksi.

- Meidän suhteessa parasta on molemminpuolinen luottamus ja toisistamme huolehtiminen. Varmistamme aina, että toisen on hyvä olla. Tämä on sellaista ihanaa, lämmintä välittämistä ja huolehtimista.

Samalla kun päivä pitenee kevättä kohti, ilo ja onni Susannankin rinnassa kasvaa kasvamistaan: rakas kihlattu pääsee nimittäin vapaaksi heti kesän alkajaisiksi.

- Odotan kesää ihanin, iloisin ja innokkain mielin. Olo on kuin keväisellä auringolla, Susanna iloitsee.

Tarkka vapautumispäivä ei Susannan mukaan ole vielä selvillä, mutta ensimmäinen laulukeikka Nykäsellä on kalenterissaan jo 8. kesäkuuta. Tiivistä keikkailua on tiedossa syksyyn saakka.

Nykänen suorittaa parhaillaan vuoden ja neljän kuukauden mittaista tuomiota ex-vaimonsa pahoinpitelystä. Nykänen asteli vankilaan viime lokakuussa, joten istuttavaksi hänelle jäi vain puolet tuomiosta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?