TMZ: Vaarallinen lääkecocktail saattoi koitua Whitney Houstonin kohtaloksi - Viihde - Ilta-Sanomat

TMZ: Vaarallinen lääkecocktail saattoi koitua Whitney Houstonin kohtaloksi

Menehtynyt laulajalegenda Whitney Houston käytti lääkkeitä, jotka yhdessä alkoholin kanssa ovat saattaneet johtaa hänen nukahtamiseensa kohtalokkaasti ammeeseen, kertoo TMZ-sivusto.

12.2.2012 18:03 | Päivitetty 12.2.2012 19:40

Whitney Houstonin perheenjäsenet kertovat TMZ-sivustolle, että laulajalla oli resepti Xanax-nimisestä lääkkeestä, jota yleisesti käytetään masennukseen ja paniikkihäiriöön.

Xanaxin vaikuttava lääkeaine on alpratsolaami, joka on bentsodiatsepiineihin kuuluva lääkeaine. Suomessa kolmiolääkkeeksi luokiteltu aine voi aiheuttaa säännöllisessä käytössä lääkeriippuvuutta.

TMZ-sivuston mukaan 48-vuotias Houston on saattanut hukkunut lauantaina hotellihuoneen kylpyammeeseen. Lehden lähteiden mukaan ruumis oli nostettu jo pois kylpyammeesta ennen kuin pelastushenkilökunta oli saapunut paikalle.

Ennen kuoliniltaansa Houstonin kerrotaan juoneen paljon alkoholia. Alkoholin kanssa sekoitettuna Xanax saattaa rauhoittaa niin paljon, että Houston olisi voinut nukahtaa ammeeseen.

Los Angelesin alueen kuolinsyyntutkija suorittaa Houstonin ruumiinavauksen mahdollisesti jo tänään. Siinä selviää, kuoliko Houston hukkumiseen, yliannostukseen vai johonkin muuhun.

Kampaaja teki järkyttävän löydön

 

TMZ-sivuston mukaan Whitney Houstonin stylisti, kampaaja ja kaksi henkivartijaa olivat ihmetelleet, kun Houston oli ollut kylpyhuoneessa yli tunnin valmistautumassa musiikkilegenda Clive Davisin juhliin lauantaina.

TMZ:n tietojen mukaan naispuolinen kampaaja oli päättänyt katsoa sisälle kylpyhuoneeseen, kun Houston ei reagoinut koputuksiin millään tavalla. TMZ:n mukaan kampaajaa odotti järkyttävä näky kylpyhuoneessa: Houston oli maannut kylpyammeessa naama vedessä, aivan kuin hän olisi liukastunut kylpyammetta myöten. Kampaaja oli alkanut kirkua heti huoneeseen astuttuaan. TMZ:n mukaan henkivartijan tekohengitys ei ollut auttanut. Paikalle hälytettiin pelastusammattilaiset, mutta mitään ei ollut enää tehtävissä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?