Viihde

Aku Louhimies paljastaa: Tällainen on seuraava elokuvani!

Julkaistu:

Aku Louhimiehen elokuva Vuosaari pyörii teattereissa, kun mies toteuttaa jo seuraavaa elokuvaansa.
Helmikuun alussa ensi-iltansa saanut Vuosaari-elokuva on herättänyt monissa katsojissa ihmetystä, miksi elokuvaan alun perin mukaan merkityt näyttelijät Antti Luusuaniemi, Janne Virtanen ja Asli Bayram puuttuivat Vuosaaresta.

Syy Luusuaniemen, Virtasen ja Bayramin puuttumiseen on ohjaaja
Aku Louhimiehen ja Vuosaaren tekijätiimin. Louhimies päätti nimittäin tiimeineen tehdä yhdestä Vuosaareen suunnitellusta tarinasta aivan oman elokuvansa.

- Tarina ehdittiin jo kuvata Vuosaarta varten, ja se oli jo Vuosaaren leikkauspöydälläkin, mutta päätimme irrottaa sen. Halusimme laajentaa sitä, koska se oli tarinana niin erilainen verrattuna muihin.

Antti Luusuaniemen esittämästä vapaaottelijasta kertova tarina laajeneekin romanttiseksi urheiluelokuvaksi. Louhimiehen mukaan elokuva on tarkoitus kuvata loppuun aikaisintaan ensi syksystä lähtien.

Arvioitui ensi-ilta elokuvalle on vuonna 2013.

- Koska Vuosaari on mennyt tähän mennessä niin hyvin, poikii se jatkoa. Luvassa ei ole kuitenkaan Vuosaaren jatko-osa, vaan aivan oma elokuvansa, joka kertoo urheilusta ja rakkaudesta. Se poikkeaa varmasti Vuosaaresta hyvin paljon, Louhimies paljastaa.

Elokuvan pääosassa on Luusuaniemi. Hänen lisäkseen saksanturkkilaisella Asli Bayramilla ja Janne Virtasella on niin ikään merkittävät roolit.

Louhimiehen mukaan uuden elokuvan käsikirjoitustyö on aloitettu, ja siitä vastaavat Vuosaaren tavoin Louhimies, Mikko Kouki ja
Niina Repo. Myös elokuvan tuotantotiimi on sama kuin Vuosaaressa.

Pääosaa esittävä Luusuaniemi on joutunut treenaamaan ja pudottamaan painoaan rajusti roolia varten.

- Kyseessä on tietynlainen sankaritarina, mutta tarinasta on paha sanoa vielä sen enempää, koska siitä on kuvattu vasta noin neljäsosa, Louhimies kertoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt