Mikaelin ja Marian rakkaustarina - katso kuinka se eteni

Julkaistu:

Mikael ja Maria Jungnerin rakkaus syttyi salamannopeasti vuonna 2006. Rakkaustarina on ollut täynnä julkisia hellyydenosoituksia.
Loppusyksy 2006
Ylen silloinen toimitusjohtaja Mikael Jungner näki Maria Matthesin Ylen 80-vuotisjuhlissa, eikä saanut silmiään irti kauniista tv-kuuluttajasta. Rakkaus roihahti nopeasti, ja Mikael haki eroa silloisesta vaimostaan Henni Rousu-Jungnerista. Eron jälkeen Mikael ja Maria aloittivat seurustelun.

Huhtikuu 2007
Mikael ja Maria muuttivat yhteen seurusteltuaan muutaman kuukauden ajan. Kodiksi valikoitui Mikaelin asunto Helsingin keskustassa. Tovin yhteisasumisen jälkeen pari alkoi etsiä yhteistä kotia. Sopiva asunto löytyi Espoosta.

Lokakuu 2007
Mikaelin ja ex-vaimon avioero astuu voimaan.

Joulukuu 2007
Mikael ja Maria Jungner solmivat avioliiton Saksalaisessa kirkossa. Tätä ennen he ehtivät seurustella melkein vuoden. Pariskunnan häitä juhlittiin vain pari päivää Linnan juhlien jälkeen. Häämatkalle he suuntasivat Seychelleille.

Lokakuu 2008

Maria valitaan Espoon kaupunginvaltuustoon SDP:n listalta.

Toukokuu 2009
Maria Jungner kertoo rankasta vuodesta, jonka aikana hän oli neljä kuukautta sairauslomalla selkäongelmien vuoksi. Samassa haastattelussa Maria sanoi perheenlisäyksen olevan tervetullut. Sekä Marialla että Mikaelilla on lapsia edellisestä liitostaan.

-Kun löytää elämänsä rakkauden, haluaa saada lapsen sen ihmisen kanssa, jota rakastaa ihan hirveästi. Meillä on tilaa kodissa ja sydämessä. Myös isommat sisarukset toivoisivat kauheasti vauvaa, Maria sanoi.

Heinäkuu 2009
Mikael latasi koulutusmatkalta Yhdysvalloista rakkausvideon vaimolleen YouTube-palveluun. Teoksen taustalla soi Frankie Goes to Hollywood -yhtyeen kappale Power of Love. Videolla nähtiin valokuvia ja liikkuvaa kuvaa Mikaelista ja Mariasta.

-Meillä rakkaudenosoitukset ovat arkipäivää, Maria kommentoi.
Video poistettiin palvelusta, koska Jungnerilla ei ollut oikeuksia taustalla soivaan kappaleeseen.


Helmikuu 2010
Mikaelin ura Ylen toimitusjohtajana päättyy.

Toukokuu 2010
Mikael valitaan SDP:n puoluesihteeriksi.

Syksy 2010
Maria on mukana Tanssii tähtien kanssa -kisassa. Mikael kannusti sekä kulisseissa että tanssikisan katsomossa. Hän muun muassa päivitti Facebookiin huolensa vaimonsa revähtäneestä reisilihaksesta.

Huhtikuu 2011
Mikael valitaan kansanedustajaksi eduskuntavaaleissa. Hänen vaimonsa joutui miehen kampanjan ajaksi vaalikarenssiin eli ulos ruudusta.

Kesäkuu 2011

Mikaelista ja Nasima Razmyarista (sdp) julkaistaan salakuva, joka on otettu ravintola Teatterin edessä. Parin kerrottiin viihtyneen aamuviiteen kestäneillä jatkoilla.

- Eihän siinä ole mitään. Mielestäni ystävät saavat viettää aikaa niin kuin haluavat, sillä parisuhde perustuu luottamukseen. Eikä ystävyys mielestäni ylipäätään ole kiinni sukupuolesta, Maria kommentoi tapahtunutta.

Joulukuu 2011
Jungnerit tanssivat Linnan juhlissa itsenäisyyspäivänä. He olivat vähällä myöhästyä koko juhlista, koska heidän etkonsa venähtivät pitkäksi.

Tammikuu 2012
Mikael ilmoittaa jättävänsä puoluesihteerin tehtävän toukokuussa.

Helmikuu 2012
Pari jättää erohakemuksen 6.2. Kahden päivää myöhemmin he lähettivät oikeuteen kirjeen, jossa pariskunta ilmoitti pikaharkinnan jälkeen peruvansa avioeroanomuksensa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt