MTV3-kanavan suosikkisarja lopetetaan - Viihde - Ilta-Sanomat

MTV3-kanavan suosikkisarja lopetetaan

MTV3-kanavalla nähtävä supersuosittu tv-sarja House lopetetaan.

9.2.2012 9:38 | Päivitetty 9.2.2012 9:55

Hugh Laurien tähdittämä, suursuosion maailmalla saavuttanut lääkärisarja Housen tekeminen lopetetaan, kertoo EOnline.

Sarjan tekeminen lopetetaan kahdeksanteen tuotantokauteen. MTV3-kanava aloittaa sarjan kuudennen tuotantokauden esittämisen huhtikuussa, Canal+ näyttää parhaillaan 8. tuotantokauden jaksoja.

Spekulaatiot sarjan lopettamisesta ovat velloneet kiihkeästi koko syksyn ajan. Päätös sarjan lopettamisesta tuli sen tekijöiltä, ei Fox-kanavalta.

Syy lopettamiseen on sekä päätähti Hugh Laurien halu jatkaa uraansa, että tuottajien halu lopettaa sarja kun se on vielä huipussaan.

- Pitkällisen harkinnan jälkeen sarjan tuottajat ovat tulleet siihen tulokseen, että tästä kahdeksannesta kaudesta tulee sarjan viimeinen, kertovat sarjan tuottajat David Shore, Katie Jacobs sekä Hugh Laurie tiedotteessaan.

- Tuottajat ovat aina kuvitelleet Housen arvoitukselliseksi persoonaksi, joka ei jää juhlien viimeiseksi osallistujaksi. Ei ole parempaa hetkeä kadota, kuin silloin kun musiikki vielä soi ja ilmassa on mystiikkaa.

Tuottajat kiittelevät tiedotteessaan fanejaan sekä Fox-kanavaa. Heidän mukaansa jopa sarjan arvostelijat ovat älykkäitä ja imartelevia.

Tuottajat kertovat, että 177 jakson filmaaminen on tuonut työryhmän jäsenet yhteen ja muodostanut lujia ystävyyssuhteita.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?