Viihde

Sinkkuelämää-tähti: Olen valinnut olla lesbo

Julkaistu:

Sinkkuelämää-hittisarjassa Mirandaa näytellyt Cynthia Nixon kommentoi hiljattain, että hän on homoseksuaali koska on valinnut niin.
- Olen ollut hetero ja olen ollut homo, ja homo on parempi, Nixon sanoi homoyhteisölle pitämässään puheessaan.

Nixonin kommentti aihutti välittömästi myrskyn niin homo-, lesbo-, biseksuaali- kuin transsukupuolisten yhteisöissä. Viime sunnuntain New York Timesissa näyttelijä kertoi, että häntä alettiin välittömästi painostaa muuttamaan lausuntoaan, koska se vihjaa, että homoseksuaalisuus on valinta. Vastustuksesta huolimatta Nixon pysyy sanojensa takana.

- Minulle se on valinta. Ymmärrän, että monille se ei ole, mutta minulle homoseksuaalisuus on valinta, eivätkä muut ihmiset voi määrittää homouttani minun puolestani, Nixon sanoi New York Timesissa.

45-vuotias Nixon on kihloissa pitkäaikaisen kumppaninsa Christine Marinonin kanssa, joka synnytti viime helmikuussa pariskunnan pojan, Max Ellington Nixon-Marinonin.

Ennen Marinonia Nixon oli 15 vuotta yhdessä opiskeluaikojen kultansa Danny Mozesin kanssa. Vuonna 2003 eronneella parilla on kaksi yhteistä lasta, 15-vuotias Samantha ja 9-vuotias Charlie. Vuosi eron jälkeen Nixon kertoi julkisuudessa seurustelevansa Marinonin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt