Eija-Riitta ja Atte Korhola: Avioero voimaan tiistaina - Viihde - Ilta-Sanomat

Eija-Riitta ja Atte Korhola: Avioero voimaan tiistaina

Helsingin käräjäoikeus myönsi maanantaina Eija-Riitta ja Atte Korholalle avioeron. Päätös astuu lainvoimaiseksi ensi viikon tiistaina, kun valitusaika on loppunut.

Eija-Riitta ja Atte Korholan liiton vaikeuksista kerrottiin vuosi sitten tammikuussa.

23.1.2012 20:06

Europarlamentaarikko Eija-Riitta Korholan ja professori Atte Korholan avioliitto kesti 31 vuotta. Parilla on kolme aikuista lasta.

Vuosi sitten tammikuussa uutisoitiin, että Helsingin keskustassa asuneet Korholat ovat muuttaneet eri osoitteisiin. Pariskunta jätti avioerohakemuksen yhdessä viime vuoden kesäkuussa.

Atte Korhola herätti hämmennystä marraskuussa, kun hän jätti toisen avioerohakemuksen. Uudessa hakemuksessa hän pyysi, että pari tuomitaan avioeroon ilman harkinta-aikaa.

Professori korjasi myöhemmin, ettei kyse ollut eron kiirehtimisestä, vaan hän lähetti toisen vaiheen hakemuksen ennen aikojaan.

Täytin toisen vaiheen hakemuskaavakkeen ja ruksasin kokemattomuuttani vahingossa virheellisen kohdan. Siinä koko juttu, Atte Korhola totesi IS:lle viime vuoden joulukuussa.

Toisen vaiheen erohakemuksen mies toimitti Helsingin käräjäoikeuteen 29.12., päivä harkinta-ajan päättymisen jälkeen.

Marraskuisen hakemuksen mukaan pari on asunut erillään yli kaksi vuotta, Atte Korhola Helsingissä ja Eija-Riitta Korhola Raaseporissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?