Mihin hiuksesi ovat kadonneet, Jude Law? - Viihde - Ilta-Sanomat

Mihin hiuksesi ovat kadonneet, Jude Law?

Hurmurinäyttelijä Jude Law'n kuontalo on muuttunut rajusti sitten viime näkemän.

Jude Law on viihtynyt viime kuukaudet visusti hattupäisenä.­

20.1.2012 18:08

Brittinäyttelijä osallistui uuden Sherlock Holmes -elokuvansa Pariisin ensi-iltaan torstaina ja esiintyi ensimmäisen kerran kuukausiin ilman päähinettä - ja yllätys oli melkoinen.

Hatuttomuus paljasti, että 38-vuotiaan Law'n hiusraja on karannut entisestään taaemmaksi etenkin ohimoilta.  Erittäin lyhyt leikkaus paljasti armottomasti myös sen, ettei jäljellä oleva kuontalo ole enää kaikkein tuuheimmasta päästä.

Ohjaaja Guy Ritchien kanssa ensi-iltaan saapunut Law oli kuitenkin Daily Mailin mukaan tilaisuudessa erittäin vapautunut, rento ja hyväntuulinen, ja näytti ehdottovan faneille jopa yhteiskuvien ottamista.

Law on viime lokakuusta asti esiintynty aina julkisuudessa jonkinlainen päähine päässään jopa punaisilla matoilla ja kieltäytynyt sinnikkäästi paljastamasta päätään. Graham Nortonin show'ssa joulukuussa Law ei taipunut edes yleisön painostukseen.

- Minut on nyljetty uusinta elokuvarooliani varten, joten minulla on kaamein hiustyyli, jonka olette koskaan nähneet, Law vastasi tuolloin yleisölle ja piti villahattunsa visusti korvillaan.

Torstaisessa Sherlock Holmes -ensi-illassa Pariisissa Law esiintyi viimein ilman päähinettä ja paljasti varsin vähähiuksisen päänsä.­

Viime toukokuussa Cannesn elokuvajuhlilla brittinäyttelijän kuontalo näytti vielä tältä.­

Sherlock Holmes -ensi-illassa joulukuussa Lontoossa Jude Law poseerasi pipo päässään Sherlock Holmesia näyttelevän Robert Downey Jr:n kanssa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?