Mark Wahlberg pyytää anteeksi WTC-kommenttiaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Mark Wahlberg pyytää anteeksi WTC-kommenttiaan

Näyttelijä Mark Wahlberg on pyytänyt anteeksi vihjaustaan, että WTC-torneihin syyskuussa 2001 törmänneiden kaapattujen lentokoneiden matkustajat olisivat voineet estää turmat.

19.1.2012 22:34

Wahlbergin piti itse alun perin olla mukana toisessa torneihin törmänneistä koneista, mutta hän perui matkansa muutama päivä aiemmin. Viimeisimmässä Men's Journal -lehdessä monissa toimintaelokuvissa loistanut Wahlberg kommentoi asiaa seuraavasti:

- Jos olisin ollut koneessa lasteni kanssa, se ei olisi törmännyt torniin. Ykkösluokassa olisi vuodatettu paljon verta, minkä jälkeen olisin sanonut: ok, nyt laskeudumme jonnekin turvallisesti, älkää hätäilkö.

CBS Newsin mukaan kommentti aiheutti välittömästi kohua Yhdysvalloissa. Eräs poikansa onnettomuudessa menettänyt nainen huomautti New York Postin kirjoituksessaan, että Wahlberg olisi ollut aivan yhtä yllättynyt tilanteesta kuin turmassa kuolleet matkustajatkin eikä olisi voinut asialle mitään.

Wahlberg julkaisikin pian anteeksipyytävän lausunnon.

- On naurettavaa edes spekuloida sillä tilanteella ja oli vastuutonta ehdottaa, että olisin voinut tehdä jotakin erilailla kuin mitä matkustajat tekivät. Pyydän syvästi anteeksi uhrien perheiltä, että sanomiseni vaikutti tunteettomalta, se ei ollut tarkoitukseni, Wahlberg kirjoitti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?