Mark Wahlberg: Olisin estänyt WTC-lentokoneturman! - Viihde - Ilta-Sanomat

Mark Wahlberg: Olisin estänyt WTC-lentokoneturman!

Useissa toimintaelokuvissa kunnostautunut Mark Wahlberg ilmeisesti uskoo olevansa toimintasankari myös tosielämässä.

18.1.2012 21:34

Mens Journal -lehden helmikuun numeron haastattelussa Wahlberg selittää, kuinka hän olisi voinut estää terroristeja törmäämästä kaapatulla lentokoneella WTC-torniin New Yorkissa syyskuussa 2001. Näyttelijän piti alunperin olla mukana toisellla torneihin törmänneistä lennoista, mutta hän perui lentonsa muutama päivä aiemmin.

- Jos olisin ollut lentokoneessa lasteni kanssa, siinä ei olisi käynyt kuten kävi. Ykkösluokassa olisi vuodatettu paljon verta, jonka jälkeen olisin sanonut "ok, laskeudumme nyt jonnekin turvallisesti, älkää hätäilkö", Walhberg sanoo verkossa julkaistussa haastattelun pätkässä.

Sitaatti kuuluu Washington Postin mukaan haastattelun osaan, joka käsittelee Wahlbergin varttumista pahapoikaräppäri Marky Markista mielenkiintoiseksi mieheksi, joka on rauhoittunut mutta yhä säilyttänyt kovuutensa.

Neljän lapsen isäksi jo ehtinyt Wahlberg, 40, puhuu samaisessa haastattelussa myös elämänsä vakiintumisesta.

- Monet ihmiset, joita luulin ystävikseni, pettyivät, kun päätin asettua aloilleni enkä enää vienyt heitä ulos hulluttelemaan. Entourage-sarjan takia kaikki luulevat, että elämäni on yhtä hulvatonta juhlaa.

- Ja onhan se: Halloweenia ja pääsiäispupujuhlia! En käy enää viihteellä ja hengaa kundien kanssa, olen lopettanut tupakoinninkin. Keskityn perheeseeni, uskooni ja työhöni.

Suomessakin nähty hittisarja Entourage perustuu lähiesesti Wahlbergin omiin kokemuksiin tähteytensä alkuajoilta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?