Naisorgioita Britneyn kiertueella?

Julkaistu:

Britney Spearsin entinen henkivartija uhkaa kirjoittaa paljastuskirjan, jossa hän kertoo kaiken tähden kiertueiden ”orgioista ja poreammesessioista”.
Fernando Flores, joka aikaisemmin syytti Britneytä seksuaalisesta ahdistelusta, haluaa paljastaa laulajan kiertuejuhlien salaisuudet. Flores myös väittää, että hänellä on jo paljastuksistaan solmittuna 1 miljoonan dollarin kustannussopimus.

The Sun kertoo, että Flores oli paljastanut suunnitelmansa ystävälleen.

- Britneyllä on laaja seksuaalivietti ja sen mukaan, mitä hän minulle kertoi, kiertueella on aika villi meno.

Flores on kuullut Britneyltä kertomuksia kiertueen tapahtumista, ja Floreksen mukaan kertomuksissa mikään seksin osa-alue ei ole jäänyt kokeilematta.

- Hänellä on kiertueellaan mukana paljon nuoria ja hyvännäköisiä tanssijoita. Kiertueella myös juotiin ja käytettiin huumeita, joten asiat lähtivät helposti käsistä.

- Näin kerran kuvan hänestä ja muutamasta tytöstä yhtä aikaa poreammeessa. Kuva oli hyvin seksuaalinen, ja Britney kertoi, että se oli otettu kiertueen aikana ja että ilta oli edennyt varsin villiksi. Hän myös sanoi, että kaikki olivat saaneet illasta osansa, Flores kertoo.

Kuitenkin viime vuosina Britney on rauhoittunut. Uusimmalla Femme Fatale –kiertueella tähtönen oli kieltänyt alkoholin ja roskaruuan läheltään.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt