Kauniiden ja rohkeiden Stephanie jatkaa vielä 72-vuotiaanakin

Julkaistu:

Suosittu saippuasarja jää pitkälle tauolle.
Kauniiden ja rohkeiden suosittu matriarkka Stephanie jatkaa sarjassa vielä ainakin vuoden. Näin siitäkin huolimatta, että roolin esittäjä, näyttelijä Susan Flannery on roolihahmonsa tavoin taistellut syövän kanssa.

- Voin paljon paremmin nyt kuin pari vuotta sitten. Joten jatkan ainakin vuoden verran töitä. Tosin en edes tiedä, millainen kohtalo Stephaniella on. Sarjassamme tehdään tilaa nuoremmille näyttelijöille, ja se on mukavaa, Susan toteaa IS Tv-lehdelle.

Susanilla todettiin neljä vuotta sitten paksusuolen syöpä. Diagnoosi ei saanut häntä lannistumaan, vaan hän päätti ottaa ilon irti elämästä. Hoitojen aikana voimat olivat välillä vähissä, mutta nyt intoa riittää, vaikka ikää tähdellä on jo 72 vuotta.

- Lupasin, kun liityin sarjaan, että en tee keikkoja muualle. Olen vieraillut kaksi kertaa ystäväni Hope & Faith -ohjelmassa. Nyt ottaisin mielelläni vastaan mehukkaan filmiroolin. En kuitenkaan usko, että minulle sellaista tarjotaan.

Lue lisää Susanin elämänasenteesta uudesta Tv-lehdestä. Mukana myös mahtava kuvakooste Stephanien ja Brooken riidoista vuosien varrella: kuka kuristaa ja ketä, ja ennenkaikkea millä!

Uudessa IS Tv-lehdessä lisäksi:

* Presidentinvaalien tuloslähetykset ovat kokeneet melkoisen muodonmuutoksen sitten Kekkosen päivien. Matti Rönkä tuntee edelleen jännitystä vaali-iltana.

* IS Tv-lehden toimittaja pääsi Kakolan kulisseihin juuri, kun kuvauksissa oli tilanne päällä. Miten sarjaa tehdään, kun tähtinä on kahdeksan ongelmanuorta?

* Voimalan Marketta Mattila muistelee uran ylä- ja alamäkiä.

* Suomen kaamein kämppä -ohjelman uusi puuseppä Uolevi Nurmi Tv-ystäväni-palstalla: Suosin lähellä tuotettua.

* Sikke Sumari katsoo dokumentteja katutaiteesta.

* Yli 50 arviota ja 61 kanavan ohjelmatiedot!

* Lisänä kahdeksan sivun ristikkoextra!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt