Juha Willman: "Osasin odottaa ryöstöä" - Viihde - Ilta-Sanomat

Juha Willman: "Osasin odottaa ryöstöä"

Ex-missi Heidi Sohlbergin (Willman) isän Juha Willmanin Bar Witi ryöstettiin sunnuntai-iltana kello 23.

9.1.2012 11:40 | Päivitetty 9.1.2012 15:32

Juha Willman kertoo Ilta-Sanomille, että osasi odottaa ryöstöä.

- Taloudellinen tilanne täällä Espanjassa on nyt  niin huono, että tavallaan osasin odottaa ryöstöä. Vuosi sitten meidät ryöstettiin sahaamalla kalterit ikkunoista ja silloin vietiin kaikki, jopa irtaimistoa, yli seitsemän vuotta Los Boliches -paikkakunnalla Fuengirolassa baariaan pitänyt Juha Willman sanoo.

- Täällä on tapahtunut paljon ravintolaryöstöjä, joten oli ajan kysymys, koska meidät ryöstetään, Willman kertoo.

Ryöstö tapahtui siten, että kaksi kommandopipoista miestä ilmestyi sulkemisaikaan baariin. Toisella oli revolveri ja toisella suuri veitsi.

- He sanoivat Esalle (Sääskilahti) ja meidän harjottelijatytölle Sannille, että money money and more fucking money. Sannia uhattiin aseella ja Esan kurkulle laitettiin puukko. Esa antoi rahat kassasta ja kundit livahtivat tiehensä.

-  Olin lähistöllä eräässä toisesessa paikassa ja Esa tuli hakemaan minut sieltä. Sitten lähistöllä olevat poliisit saapuivat paikalle ja heitä oli kymmenisen miestä, Juha Willman kertaa tapahtumia.

Willman kertoo, että poliisit uumoilivat ryöstäjien seuranneen suosittua paikkaa jonkin aikaa ja sitten päättäneet ryöstää Bar Witin.

- Olin onnekseni ehtinyt viedä päivän kassan jo talteen, eli hanskoja käyttäneet ryöstäjät eivät saaneet kuin illan kassan, Willman sanoo ja huomauttaa pääasian olevan sen, ettei Esalle ja Sannille käynyt kuinkaan.

Tosin molemmat ovat järkyttyneitä tapahtuneesta. Esa Sääskilahti säikähti tosissaan ja Sanni oli Willmanin sanojen mukaan shokissa.

- Saimme rauhoitella häntä melko kauan. Kyllä minäkin säikähdin tapahtunutta, vaikka en paikalla ollutkaan, Willman kertoo.

Willman sanoo sanan ryöstöstä kiirineen paikkakunnalla asuvien suomalaisten keskuuteen ja totta kai hekin ovat kauhuissaan ryöstöstä.

- Vaikka näin nyt sattui, on täällä silti rauhallista olla, Willman vakuuttaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?