Näin Miss Suomi Sara Sieppi pitää huolta itsestään! - Viihde - Ilta-Sanomat

Näin Miss Suomi Sara Sieppi pitää huolta itsestään!

Miss Suomi Sara Siepille eivät kerry ylimääräiset kilot kovinkaan helposti, mutta silti hän pitää hyvää huolta kunnostaan.

6.1.2012 13:00

Vielä vuosi sitten Sara Sieppi oli aivan tavallinen tyttö Oulusta, mutta kaikki muuttui yllättäen Miss Suomi -kisojen jälkeen. Kun Pia Pakarinen luopui kruunusta, kaikki kamerat kääntyivätkin Miss Suomeksi kruunattuun Saraan. Yhtäkkiä hänen pitikin olla huippukunnossa ja tittelinsä arvoinen.

Nykyisin Saran liikuntaharrastuksiin kuuluu kolme kuntosalitreeniä viikossa ja juoksua ulkona. Salilla Sara käy myös ohjatuilla liikuntatunneilla, kuten spinningissä ja body combatissa.

- Minulla pitää olla kuntosalilla treeniohjelma, jonka mukaan voin harjoitella eri lihasryhmiä. Itsekseni olen huono tekemään mitään.

Saralla ei ole paino-ongelmia tai vaikeuksia pitää kiloja kurissa. Kahden kuukauden tauko treeneissäkään ei alkanut kerätä ylimääräisiä kiloja vyötärölle.

- Toki aina voisi olla hoikempi, mutta minulle riittää, että olen itse tyytyväinen kroppaani.

Aamuisin Sara syö kaurapuuroa sekä raejuustoa tai purkillisen pilttiä. Lounaaksi hän syö usein wokkivihanneksia ja kanaa. Välipalaksi menee hedelmiä tai jogurttia sen mukaan mitä tekee mieli. Makeanhimon yllättäessä kaupasta lähtee usein mukaan suklaapatukka.

- Jos jaksan syödä päivällistä, syön usein lounaan tähteitä, sillä inhoan ruoan laittamista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?