Kari Vepsä raivoissaan sähköyhtiölle

Julkaistu:

Neljä vuorokautta ilman sähköä on kiristänyt Kari Vepsän pinnan tiukalle.
Laulajaa raivostuttaa, miksi tilalle ei ole saatu apua hädän keskelle ja miksi sähkökatkoa ei ole korjattu.

- Luulisi, että olisimme jonkinlaisella etusijalla, kun meillä on paljon eläimiä hoidettavana. Mutta apua ei ole kuulunut mistään, Vepsä sanoo.

Vepsä
sanoo paikantaneensa sähkökatkon syyn. Tapani-myrskyssä kaatuneet puut katkaisivat läheisessä metsässä olevan voimalinjan, mikä on vienyt lähes kaikkien lähiseudun maatilojen sähköt.

- Soitin aamulla sähköyhtiöön, mutta sieltä ei vieläkään osattu sanoa, milloin tälle alueelle tullaan tekemään korjaustöitä.

- On kornia, että voimme Suomessa joutua tällaiseen tilanteeseen. Sähköyhtiöiden pitäisi ottaa vastuuta ja varautua tällaisiin katastrofeihin paremmin ennalta. Heillä pitäisi olla reservissä suuri määrä työmiehiä, jotka voisivat korjata näitä vahinkoja. Tällainen odottelu on tyhmyyden huippu! Vepsä ärähtää.

Vepsä
ehdottaakin, että valtio puuttuisi asiaan ja säätäisi lain, joka nopeuttaisi luonnonkatastrofien korjaustöiden edistymistä.

Kari Vepsä
hankki keskiviikkona keikkareissullaan Varkaudesta kymmenen kilowatin aggregaatin, jonka avulla hän saa hieman sähköä hevostilan hoitoon.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt