Harri Paananen puhuu Jenni Haukiosta - Viihde - Ilta-Sanomat

Jenni Haukion entinen julkkispoikaystävä kertoo, millainen Haukio on

Jenni Haukion ex-poikaystävä hiusmuotoilija Harri Paananen puhuu Haukiosta.

29.12.2011 10:20

Presidentinvaalien gallup-johtajan Sauli Niinistön vaimosta Jenni Haukiosta tulisi hyvä presidentin rouva, uskoo entinen poikaystävä Harri Paananen. Tunnettu hiusmuotoilija ja kouluttaja seurusteli Haukion kanssa noin kaksi vuotta ennen kuin Haukio tapasi Niinistön.

- Jenni on hyvin fiksu ja kultturelli ihminen, todellinen kulttuurin suurkuluttaja. Uskon, että presidentin puolisona hänellä olisi kiinnostusta esimerkiksi hyväntekeväisyyteen ja taiteen tukemiseen, Paananen arvioi IS:lle. Hänen mielestään Haukio ei ole juurikaan muuttunut ex-pariskunnan yhteisistä ajoista. Hän kuitenkin myöntää, ettei ole juurikaan ehtinyt seurata Jennin esiintymistä julkisuudessa vaalikampanjan aikana. - Mielestäni Jenni koko ajan ollut aika pidättyväinen julkisuudessa, ja sellainen mielikuva minulla on edelleen. Se on varmaan kuitenkin jotenkin muuttumassa, jos hänestä tulee presidentin rouva, Paananen pohtii. Paananen luonnehti Haukiota toissapäivänä MTV3:n nettisivuilla. Hän kertoi, että suuttuessaan Haukio on herkkä itkemään. Romanttinen nainen saattaa myös muistaa kumppaniaan esimerkiksi runoilla.

- Luulenpa Saulinkin saavan Jennin kirjoittamia pieniä runonpätkiä. Jenni myös ajattelee runollisesti. Hänen sisältään löytyy kuitenkin ikuinen pikkutyttö, hassutteleva ja vitsejä heittelevä ilopilleri, Paananen sanoi MTV3:lle.

Paananen on aikaisemmin kertonut IS:lle uskovansa, että Niinistön ja Haukion rakkaus syttyi kokoomuksen vaaliristeilyllä helmikuussa 2007. Paananen ja Haukio eivät tuolloin enää seurustelleet, mutta pitivät silti yhteyttä ja pohtivat suhteensa tulevaisuutta.

- Jennin asenne suhteeseemme muuttui risteilyn jälkeen. Aikaisemmin hän olisi halunnut jatkaa, mutta sen jälkeen enää ei, Paananen kertoi vuonna 2009 - juuri Niinistön ja Haukion yllätyshäiden jälkeen.

Paananen naurahtaa, ettei kanna kaunaa Haukiolle tuosta käänteestä. Välit ex-rakkaaseen ovat asialliset. - Kaikki on hyvin, ei ole mitään hampaankolossa, Paananen vakuuttaa. Hän kuitenkin myöntää, ettei ole järin kiinnostunut seuraamaan Haukion mahdollisesti edessä olevaa elämää presidentin rouvana. - En oikeastaan osaa olla iloinen enkä surullinen hänen puolestaan. Mutta ainahan se on mukavaa, jos saa tavoitteita toteutettua, hän pohtii. Paananen kuitenkin huomauttaa, ettei hän voi tietää, milloin Haukio ja Niinistö ovat ensimmäisen kerran tutustuneet. Seurustellessaan Paanasen kanssa Haukio asui suurimmaksi osaksi Porissa, missä hän työskenteli Satakunnan kokoomuksen toiminnanjohtajana.

- Hän vastasi näin ollen Niinistön kampanjasta Satakunnassa vuoden 2006 presidentinvaaleissa, joten ovat he varmasti jollain tavalla olleet jo silloin tekemisissä. Paananen ja Haukio tapaavat edelleen silloin tällöin sattumalta. Paanasen Miraculos-toimisto sijaitsee kokoomuksen pää-äänenkannattajan, Nykypäivä-lehden, toimituksen vieressä.

- Silloin juttelemme niitä näitä. Sen enempää emme kuitenkaan ole yhteydessä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?