Britney Spearsin kihlasormus huippuarvokas! - Viihde - Ilta-Sanomat

Britney Spearsin kihlasormus huippuarvokas!

Jos rakkauden määrää pitäisi ennustaa kihlasormuksen arvon perusteella, Britney Spearsin ei tarvitse epäillä sulhonsa kiintymystä.

Britney Spearsin sulho Jason Trawick ei kitsastellut kihlasormusostoksilla.­

20.12.2011 22:23

Britney Spears kihlautui viime torstaina entisen agenttinsa Jason Trawickin kanssa. Kosinta oli hartaasti odotettu ja ajoittui lopulta Jasonin 40-vuotissyntymäpäivälle.

Jason tehosti kosintaansa hulppealla platina-timanttisormuksella, joka US weeklyn mukaan on arvoltaan 90 000 dollaria  eli liki 70 000 euroa!

Heti perjantaina rakastuneet olivat ulkona Las Vegasissa juhlimassa kihlautumista ja Britney sädehti kilpaa upean sormuksensa kera.

- Jason on hyvin romanttinen mies. Kun pyysin häntä kertomaan Britneystä, jotta saisin inspiraation sormuksen suunnitteluun, hän vastasi aina, että Britney on hänen prinsessansa, sormuksen suunnitellut koruseppä Neil Lane kertoi People-lehdelle.

Platinasta tehty sormus näyttää suunnittelijan itsensä mukaan pieneltä kruunulta. Sormusta kiertää yli 90 pientä timanttia ja huomiopisteenä loistaa kolmen karaatin valkoinen timantti.

-Kuulin, että Jason ei halunnut jättitimanttia vaan keskittyä platinasormuksen laatuun ja kauneuteen, jalokiviasiantuntija ja sormuksen hinnan arvioinut Michael O'Connor kommentoi US Weekly -lehdelle.

Katso lähikuva sormuksesta tästä.

Vuodesta 2006 toisensa tunteneet Spears, 30, ja Trawick,40, alkoivat seurustella 2009.

- Tämä on jotakin, mitä he molemmat ovat odottaneet jo pitkään. He ovat erittäin onnellisia eivätkä malttaisi odottaa mieheksi ja vaimoksi tulemista, sisäpiirilähde kommentoi US Weeklylle.

Sormuksen arvosta uutisoi Suomessa ensin Metro Live

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?