Sikailevat Hollywood-julkkikset Suomessa: Sally Spectra kiljui kurkku suorana alusasujensa perään

Julkaistu:

IS:ssa alkoi eilen uusi juttusarja, jossa kerrotaan Suomessa sikailleista Hollywood-julkkiksista. Eilen vuorossa oli Ken "Wiseguy" Wahl, tänään Kauniiden ja rohkeiden jo edesmennyt Darlene Conley.
Darlene Conley eli Sally Spectra kävi Suomessa useampaan otteeseen.

Juhannusreissu vuonna 1997 alkoi katastrofaalisesti. Darlene Conley oli matkalla John McCookin eli Eric Forresterin kanssa.

Uuvuttavan lentomatkan jälkeen tähdille nimittäin selvisi, että heidän matkatavaransa olivat jääneet jonnekin maailmalle. Kentälle tulleiden fanien sympatia ei juuri lohduttanut Darlenea, joka kiljui täyttä kurkkua kadonneiden alusvaatteidensa perään.

- Ei mitään! Ne kadottivat koko vaatevarastoni! Tässä eivät selitykset kelpaa!

John suhtautui onnettomuuteen huomattavasti rauhallisemmin, mutta promoottori Hessu Reijosen järjestämä tervetuliaisohjelma jäi ymmärrettävästi hieman vaisuksi.

Lopulta ei auttanut muu kuin suunnata Stockmannille ostoksille. Tosin Darlenen epätoivo taisi vain kasvaa, kun hän yritti löytää vaatteita tavatalon "kehnoista" valikoimista.

Tragedia päättyi kuitenkin onnellisesti. Laukut löytyivät ja ne kiidätettiin Imatralle yön aikana. Lauantaina Reijosta jo hymyilytti.

- Sallylle ostettiin alusvaatekerta ja Ericille kalsarit, sukat ja kengät. Sally yritti löytää vaatteitakin, mutta siellä ei ollut sopivia kokoja.

Kauniit ja rohkeat -kaksikko vietiin Imatralle juhannusjuhliin, jossa heidän päänmenokseen oli keksitty erilaisia leikkejä.

Rakastettu näyttelijä menehtyi vuonna 2007 vatsasyöpään.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt