Outo Suomi-sketsi USA:ssa: Maria Veitolalle irvailtiin SNL:ssa

Julkaistu:

Supersuositussa NBC:N Saturday Night Live –sketsiohjelmassa Yhdysvalloissa esitettiin eilisiltana hämmentävä sketsi ”suomalaisesta talk showsta”.
Hämmentävää ohjelmassa on se, että pätkä on selvä parodia Nelosen Maria! –showsta, jota tuskin moni ohjelman kymmenistä miljoonista amerikkalaiskatsojista tuntee.

Sketsi esitetään kuvitteellisella Finland 6 –kanavalla, joka esitellään Suomen viidenneksi suurimmaksi kanavaksi.

Ohjelman elektronisen tunnusmusiikin lähtiessä käyntiin studioon astelee naisjuontaja, jolla on vaalea polkkatukka ja jakkupuku tanssien robottimaista tanssia. Juontajan tyyli on kopioitu Maria!-ohjelman Maria Veitolalta, vaikka tällä on ollut vaalean sijaan vastaava tumma polkkatukka.

Ohjelman nimi on Marian! sijaan Kalle.

Maria Veitolan sijaan juontajan nimi onkin Kalle Jaakkola, joka toivottaa tervetulleeksi poptähti Katy Perryn. Perry on oma itsensä, Kallea esittää koomikko Kristin Wiig.

Sketsissä Kalle kyselee Perryltä yksinkertaisia kysymyksiä vahvalla aksentilla, joka tosin ei muistuta lainkaan suomalaista.

Jokaisen Perryn kommentin jälkeen Kallelta löytyy videoklippi mistä tahansa asiasta, jonka Katy Perry mainitsee.

Veitolamaiseen tapaan juontaja kehuu omaa taustatiimiään, kun Perry ihmettelee.

Marialta on apinoitu myös tyyli, jolla Kalle rukoilee Perryä paljastamaan itsestään jotain.

Lopulta Perry raivostuu Kallen uteluista.

–    Olet kuin robotti. Mitä teet ohjelmasi jälkeen? Menet kylmään ja pimeään asuntoosi juomaan teetä kissojesi luokse? Hän kysyy suuttuneena.

Perryn lähtiessä studiosta ohjelman jälkeen tunnusmusiikki alkaa jauhaa taustalla ja sen päälle näytetään liuta suomalaisnimiä, joiden väitetään olevan ohjelman tekijöinä, nekin melko erikoisia: Paavo Mieto, Myrtale Aaltonen, Reta Itkonen, Esa Makkonen, Reet Rahkamo ja Valno Niinists.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt