Levysopimuksen tehnyt Elonkerjuu etsii laulajaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Levysopimuksen tehnyt Elonkerjuu etsii laulajaa

Elonkerjuun alkuperäiset jäsenet ovat solmineet levytyssopimuksen. Nyt bändi etsii uutta laulajaa.

Elonkerjuun alkuperäisjäsenet solmivat levysopimuksen ja etsivät uutta laulajaa.­

8.12.2011 9:12

Lauri Tähkä & Elonkerjuu yhtye hajosi dramaattisesti viime kevättalvella, kun Lauri Tähkä ilmoitti lopettavansa bändissä. Kesän mittaan jäljelle jääneiden jäsenten,  Simo Rallin Lenni Paarman, Johanna Koivun sekä Antero Naalin, keskuudessa kypsyi kuitenkin ajatus musiikinteon jatkamisesta, ja nyt Elonkerjuu on solminut levytyssopimuksen Sony Musicin kanssa.

Yhtye on tehnyt jo biisejä syksyn aikana. Uusi albumi ilmestyy ensi vuonna.

- On ollut hienoa huomata, kuinka meidän yhteinen tekeminen on enemmän kuin tekijöidensä summa. Bändi toimii! Eikä se mielestäni ole mikään ihme, me jätkät ollaan soitettu kimpassa jo kaksikymmentä vuotta ja Elonkerjuukin on ollut kasassa yli kymmenen vuotta. Voi ylypiänä sanoa, ettei monellakaan bändillä ole tuollaista historiaa takana. Kyllä tässä on väkisin oppinut jotain. Tyhymiähän tässä oltaas, jos ei tätä hommaa osattaasi, yhtyeen kitaristi Simo Ralli kommentoi tiedotteessa.

Laulajan etsiminen on Elonkerjuulle seuraava tärkeä prosessi.

- Emme etsi vain laulajaa tai keulakuvaa bändille. Etsimme henkilöä, jolla on sydän ja sielu musiikin tekemiseen. Etsimme täysvaltaista bändinjäsentä, jolla on tuoda omaa näkemystä, lauluja, ja on valmis liittymään Elonkerjuun tiiviisehen ryppääseen. Antamaan kaikkensa. Ralli kiteyttää.

Bändi on avannut tänään myös uudet kotisivut www.elonkerjuu.com sekä Facebook-sivut.

- Kyllä tätä päivää on odottanut. On pitänyt olla kuin kissi kiharalla pistoksis. Vihdoinkin voimme sanoa ääneen, oikeen huutaa toreilla ja turuilla, että jatkamme Elonkerjuuna musiikin ja viihteen tekemisen sokerisannalla ja kalliomurskeella täytettyä tietä. Pirun hieno tunne! Ralli riemuitsee ensimmäisessä blogikirjoituksessaan Elonkerjuun sivuilla.

Lue lisää päivän Ilta-Sanomista!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?