Jonne Aaron voi huonosti - paljon komplikaatioita leikkauksesta

Julkaistu:

Jonne Aaronin umpilisäkkeen leikkauksesta on aiheutunut komplikaatioita, joita laulaja potee edelleen.

Jonne Aaron pääsi sairaalasta kotihoitoon torstaina, vaikka leikkaushaava jouduttiin avaamaan uudestaan.

- On tullut komplikaatioita. Tikit jouduttiin ottamaan pois ja haava on edelleen auki. Haava on aika häijyn näköinen, kun se on tulehtunut ja työntää mätää ulos, Jonne kertoo hyvin voipuneella äänellä IS:lle.

- Minulla käy kotona sairaanhoitaja päivittäin puhdistamassa haavan ja vaihtamassa tippapussin. Kotona on sairaalabakteerien takia turvallisempaa. Minulla on kipulääkkeet, mutta yritän selvitä ilman niitä.

Jonne leikattiin perjantaina, joten hän ehti olla sairaalahoidossa lähes viikon.

- Jotkut pääsevät leikkauksen jälkeen kotiin jo seuraavana päivänä. Tämä ei nyt mennyt ihan niin hyvin. Vointini on valovuosien päässä siitä, millainen se oli vielä muutama päivä sitten, mutta silti olen edelleen kaukana terveestä, väsyneen oloinen muusikko arvioi.

Jonnen umpilisäke alkoi aiheuttaa kipuja viikko sitten maanantaina, ja laulaja meni ensimmäisen kerran lääkäriin tiistaiaamuna. Silloin hänet lähetettiin kotiin. Kun kivut päivän mittaan vain yltyivät, Jonnen oma lääkäri oli yhä vakuuttuneempi, että kyse oli umpilisäkkeen tulehduksen oireista, joten hän vei laulajan sairaalaan myöhään tiistaiyönä. Tuskainen Jonne otettiin sisään kirurgiselle osastolle, mutta kesken kaiken hänet lähetettiinkin taas kotiin. Kivut jatkuivat keskiviikon ja torstain, kunnes varhain perjantaiaamuna Jonne vasta otettiin sisään sairaalaan. Sitten olikin jo todella kiire leikkaukseen.

- Kivut olivat aivan helvetilliset. En ole koskaan kokenut mitään vastaavaa. Olen ollut aiemminkin leikkauksessa, mutta kyllä tämä on ollut pahinta mitä olen koskaan kokenut.

Jonne ei jaksa vielä miettiä, toimittiinko hänen kohdallaan jotenkin virheellisesti.

- Hoito oli erittäin hyvää sen jälkeen, kun hoitoon vihdoinkin pääsi. Hoitajat olivat todella mukavia. Kutsuin heidät keikallekin.

Negative joutui perumaan tiistaisen keikan, joka olisi ollut Meksikossa. Muu bändi ehti lentää Mexico Cityyn.

- Luojan lykky, ettei tämä tapahtunut Meksikossa. Hiukka olisi hirvittänyt joutua siellä sairaalaan vieraassa ympäristössä.

Negativen seuraava keikka olisi 16. kuluvaa kuuta DOMissa Helsingissä.

- Minulla on sairauslomaa vuoden loppuun. On vielä kysymysmerkki, pystynkö esiintymään. Kaikki riippuu siitä, miten pian tulehdus menee ohi.

Jos Jonne jaksaa kavuta DOMin lavalle, lienee varmaa, että rokkiravintola tulee olemaan tupaten täynnä kannustavia faneja.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt