Petri Nygård poliisikuulusteluihin - Viihde - Ilta-Sanomat

Petri Nygård poliisikuulusteluihin

Räppäri Petri Nygård on joutunut poliisikuulusteluihin musiikistaan tehdyistä rikosilmoituksista.

1.12.2011 17:40

- Rikosilmoituksia ovat tehneet Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen sekä Cola-Olli. Olen maininnut heidän nimiään biiseissäni sekä käyttänyt kuvaa videossa. Siitä on sitten mieltä pahoitettu, räppäri selvittää.

- Mutta ei yksikään rikosilmoitus ole johtanut syytteisiin, ei ole tullut sakkoja eikä muita rangaistuksia. Kävin kyllä antamassa poliiseille lausunnot. Poliisit lähinnä tuskailivat, kun joutuivat tekemään moista paperinpyöritystä.

Nygård julkaisee musiikkiaan oman levy-yhtiönsä kautta ja menestyy räväkällä tyylillään. Hän ei kuitenkaan myönnä firmansa yltäneen miljoonamyyntiin.

- Suomalaisella verotuksella ja pienillä nappikauppa-markkinoilla ei pääse rikastumaan. Olen tehnyt vasta kaksi kultaa myynyttä albumia. Katsotaan kymmenen vuoden päästä, silloin voidaan ehkä puhua rikastumisesta, artisti sanoo.

Nygård iloitsee Emma-ehdokkuudesta, jonka toi biisi Selvä päivä.

- Alan vihdoinkin saada arvostusta, jota olen odottanut. Kun teen tällaistä musiikkia, se sivuutetaan helposti vain huumorihommina eikä oteta tosissaan. Olen taistellut sitä vastaan. V-tut, olen täällä enkä mene mihinkään, teen vielä kymmenen levyä. En ole mikään trendi tai tähdenlento!

Suursuosio osoittaa, että kansa on ottanut Nygårdin lämpimään syleilyynsä.

- Ja minä ainakin pidän tiukasti kiinni siitä syleilystä! huumorintajuinen mies heittää.

Nygårdin kuvioihin kuuluvat videot, joita hän kuvaa omalla porukallaan.

- Olisi hienoa päästä tekemään kokonainen elokuva. Se kuuluu tuleviin tavoitteisiin, räppäri paljastaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?