IS vuonna 1999: Elviksen "tytär" onkin suomalainen - Viihde - Ilta-Sanomat

IS vuonna 1999: Elviksen "tytär" onkin suomalainen

Näin IS kirjoitti Elviksen "tyttärestä" Lisa Johansenista vuonna 1999.

1.12.2011 9:47

Elvis Presleyn tyttäreksi Lisa Marieksi itseään väittävä Lisa Johansen onkin Suomen kansalainen.Johansen kuvailee tuoreessa kirjassaan "lapsuuttaan" Gracelandissa ja väittää äiti- Priscillan jättäneen hänet Elviksen kuoleman jälkeen turvallisuussyistä ottovanhempien hoitoon Ruotsiin.

- Täyttä potaskaa, sanovat lukuisat Aftonbladetin tavoittamat Johansenin sukulaiset.

Norjalaisen miehensä sukunimen ottanut Johansen, 32, on lehden selvitysten mukaan Inarissa syyskuussa 1966 syntynyt Sari Marjatta Lisa. Hän muutti niin ikään Inarissa syntyneen isänsä ja luovutetusta Petsamosta kotoisin olevan äitinsä kanssa Ruotsiin vuoden 1972 alussa.

Lisa, tai siis Sari, voi olla Elviksen tytär vain siinä tapauksessa, että rockin edelleen eläväksi väitetty legenda piipahti tositarkoituksella Suomen Lapissa vuoden 1966 alun tienoilla. Näin ei tiettävästi kuitenkaan tapahtunut.

- Perhe kuului Rovaniemen ortodoksiseen seurakuntaan. Sari ei ole mikään avioliiton ulkopuolinen lapsi. Hänen biologiset vanhempansa olivat naimisissa lapsen syntyhetkellä, viranomaislähde vakuutti.

Lisa Johansen on elänyt monimutkaisten ihmissuhteiden ja taloudellisten kiemuroiden värittämää elämää. Edes hänen äitinsä ei tiennyt kohutarinan "Elviksen tyttärestä" paljastavasta kirjasta ennen kuin Aftonbladet otti häneen yhteyttä.

Juttu julkaistu 18.02.1999

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?