Yleisö repesi Heikki Kinnusen mokalle - Viihde - Ilta-Sanomat

Yleisö repesi Heikki Kinnusen mokalle

Suosikkinäyttelijä Heikki Kinnuselle sattui hupaisa lipsahdus Murhaloukku -trillerin ensi-illassa Tampereen Teatterissa.

­

1.12.2011 6:50

Jännärin tarina sijoittuu 1970-luvun Connecticutiin Yhdysvaltoihin.   Heikki Kinnusen replikissä oli puhe juoneen olennaisesti liittyvästä rahasummasta, joka Kinnusen mukaan oli "Lähes miljoona markkaa."   Kaiken kokeneena näyttelijänä Kinnunen korjasi valuutan pikana euroiksi.

Sekään ei mennyt ihan putkeen. 1970-luvun Connecticutissa euroista ei tiedetty mitään, kun ei tiedetty Euroopassakaan.   Vasta kolmannella kerralla osui kohdalleen, että kyse oli miljoonasta dollarista.   Kömmähdys näytti naurattavan Kinnusta itseäänkin, yleisöstä puhumattakaan.   Koomisessa trillerissä riittää juonenkäänteitä niin, että yleisö on kuin halolla päähän lyöty.

Loppukiitosten aikana laitetaan esille valoteksti: "Pyydämme ystävällisesti, ettette paljasta näytelmän juonta."   No, ensinnäkin jännärissä näytelmäkirjailija yrittää pölliä aloittelevan kirjailijan tekstin omiin nimiinsä, ja seuraavaksi...

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?