Brad Pitt ja Angelina Jolie: taas uusi lapsi tulossa! - Viihde - Ilta-Sanomat

Brad Pitt ja Angelina Jolie: taas uusi lapsi tulossa!

Brad Pitt ja Angelina Jolie haluavat adoptoida seitsemännen lapsen perheeseen. He uskovat tämän tuovan heille onnea.

26.11.2011 12:21

Hollywoodin supervanhemmat Angelina Jolie ja Brad Pitt eivät tyydy vähään. Ja kuusi lasta lasta on pariskunnalle ilmeisesti liian vähän. He haluavat nimittäin adoptoida uuden lapsen perheeseensä.

Parilla on ennestään biologiset lapset Shiloh, 5, kaksoset Knox ja Vivienne, 3, adoptoitu Maddox, 10, Pax, 7, ja Zahara, 6. BANG-viihdesivuston mukaan he ovat ilmoittaneet haluavansa adoptoida tyttären Etiopiasta.

- He ovat hyvin innoissaan tästä. Brad ja Angie lupasivat vuosia sitten Zaharalle, että he adoptoisivat toisen lapsen samalta seudulta, jotta hänellä olisi sisar, johon tämä voisi tuntea yhtenäisyyttä, lähde kertoi Daily Star -sanomalehdelle.

Parin on sanottu myös uskovan, että juuri seitsemän lasta tuo heille hyvää onnea.

- Seitsemän on aina ollut Bradin onnennumero. Hän ja Angelina uskovat, että tämä toisi heille onnea.

Pitt myönsi hiljattain haluavansa kasvattaa suuren perheen.

- Tiedän sen näyttävän hurjalta ulkopuolisille, mutta olen tavallaan aina halunnut toimia näin, hän on sanonut BANG-viihdesivuston mukaan.

- Minulla oli lapsena ystävä, jolla oli iso perhe. Rakastin sitä kaaosta aamupalapöydän ympärillä, tappelua ja sitä, kun heidän äiti tai isä teki kaikille pannukakkuja. Ja silloin vain päätin, että jos joskus aion tehdä sen [perustaa perheen], haluaisin tehdä sen sillä tavoin.

Brad Pitt haluaa suurperheen.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?