Frederik tulistui poliisille: "Erittäin noloa!" - Viihde - Ilta-Sanomat

Frederik tulistui poliisille: "Erittäin noloa!"

Frederikiä metsästettiin viikonloppuna oikeuskäsittelyyn haastemiehen ja poliisin toimesta.

22.11.2011 16:46

Frederik myöntää Ilta-Sanomille joutuneensa sunnuntaina poliisin hyppysiin. Mies vietiin lentokentän poliisiputkaan keskustelemaan käräjoikeuden haastehakemuksesta.

- Keskipäivän maissa poliisit suunnistivat kohti pöytäseuruettani ja veivät takahuoneeseen. Tilanne oli erittäin nolo ja tarpeeton, kas kun ei lyöty rautoja käsiin ja jalkoihin.

Autoilemassa ollut Frederik syyllistyi keväällä ylinopeuteen Aurassa ja hänelle määrättiin 864 euron sakot. "Reetu" ilmoitti Länsi-Suomen syyttäjänvirastoon vastustavansa sakkorangaistusta, koska hänen nykyiset tulonsa olivat alentuneet vuodesta 2010.

Useasti siirtyneiden oikeuskäsittelyiden seurauksena käräjäoikeuden haastemies on saanut metsästää Frederikiä tosissaan.  Edellinen oikeuskäsitelly lokakuussa peruuntui, koska käräjäoikeus ei saanut sähköpostitse toimitettuun haasteeseen virallista vastaanoottotodistusta.

Uusin yritys informoida miestä eiliselle määrätystä käräjäoikeuden istunnosta oli siis muutamaan otteeseen viime viikonloppuna.  Lauantaina Imatralla esiintyneen Frederikin hotellihuoneen taakse ilmestyi haastemies ilmestyi ja löi haasteen käteen.

- Poliisit eivät sunnuntaina tienneet, että haaste oli toimitettu minulle jo Imatralla edellisenä päivänä. Kyllä on ihme toimintaa ja yhteiskunnan rahojen haaskausta, että monenlaiset virkamiehet juoksevat perässäni ympäri maata, mies kommentoi IS:lle tuohtuneena.

Reetu on parhaillaan Kanarialla lomailemassa. Maanantaiksi määrätty oikeuskäsittely peruuntui taas kerran, sillä Frederik vaati siihen sunnuntaina lykkäystä ja sai sitä myös.

- Vaadin aikaa valmistautua oikeuskäsittelyyn. Kyllä maanantai tuli liian aikaisin, jos lauantaina sain vasta haasteen käteeni.

- Uusi oikeuskäsittely määrättiin ensi kesäkuun alkuun. Tervetuloa vaan kaikki paikalle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?