Näin Viivi Pumpanen häpäisee itsensä tv:ssä - Viihde - Ilta-Sanomat

Näin Viivi Pumpanen häpäisee itsensä tv:ssä

Biisonimafia-sketsisarja saa jatkoa tammikuussa.

Viivi Pumpanen jatkaa Biisonimafiassa.­

17.11.2011 14:46

Kuten kahdella aiemmallakin kaudella miesvoittoista TV Dropouts -nettisarjaa kaunistaa Viivi Pumpanen.

- Tällä kertaa en tee huimia ja vaarallisia temppuja vaan minulle on rakennettu ääripään sketsihahmoja. Näyttelen todella ärsyttäviä hahmoja, joilla homma menee aivan yli. Häpäisen itseni täysin. Teen niin häpäiseviä asioita kuin vain voi olla, Viivi paljastaa.

- Mietin asioita ja päätin, että huumorin nimissä voin nolata itseni. Häpeän rimani on noussut, kun olen tehnyt kameran edessä aivan hirveitä juttuja. Olen oppinut nauramaan itselleni. En yritä olla yhtään hienompi kuin olenkaan ja enkä ota kaikkea tosissani hikipinkona. Luovuin nätin tytön missi-imagostani jo aikaa sitten.

Viivi muistuttaa, että mitä hölmömpi kehtaa olla, sitä hassumpaa se on katsojille.

- Olen nyt kokonaan jättänyt sen, että olisin vain nätti tyttö, joka heiluu näiden Biisonimafian kundien perässä. Nyt olenkin se, joka tekee ne julmimmat hahmot. Monet otot ovat menneet pilalle, koska olen itsekin nauranut niin paljon.

Torstai-illan Viivi viettää Virossa juontamassa lasten hyväntekeväisyysjuhlaa, mutta perjantaiaamuna jatkuvat tanssiharjoitukset. Jani Toivolan tanssitaidot ja Jarppi Leppälän Duudsonina hankkimat vahvat kannatusjoukot ovat tehneet heistä ennakkosuosikkeja, joita on vaikea päihittää.

- En ajattele, kuka on ylivoimainen vaan pyrin tekemään mahdollisimman hyvää showta. En mieti muita tanssijoita, koska silloinhan sitä masentuisi ihan täysin. Totta kai olisi masentavaa, jos miettisi muiden ylivoimaa, Viivi myöntää.

 

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?