Robert Pattinson ISTV:lle: Minulla on miljoonia paheita - Viihde - Ilta-Sanomat

Robert Pattinson ISTV:lle: Minulla on miljoonia paheita

Ilta-Sanomat tapasi Robert Pattinsonin Tukholmassa.

17.11.2011 7:35

Näyttelijä Robert Pattinson on kaukana Twilight-elokuvien hurmaavasta roolihahmostaan Edward Cullenista. Vampyyri-Edward on viimeisen päälle pukeutunut, sulavatapainen, siloposkinen ja hyväkäytöksinen.

Pattinson on aika paljon kaikkea muuta.

Pattinson istuu Tukholman hienoimmassa hotellissa markkinoimassa Twilight – Aamunkoi -elokuvan ensimmäistä osaa. Näyttelijä edustaa kauhtuneessa, mustassa villapaidassa, verkkarihenkisissä housuissa ja lenkkareissa. Sekavasti sojottavassa hiuspehkossa on joko liikaa geeliä tai sitten aamusuihku on jäänyt välistä – leuan peittävä sänki tukee viimeistä vaihtoehtoa.

Näyttelijä nousee tuoliltaan, kättelee jämäkästi ja katsoo silmiin. Haastattelun aikana hän puhuu paljon lattiamatolle ja sotkee samalla huolettomasti hiuksiaan.

Seksisymboliksi noussut näyttelijä ei aivan ymmärrä, miksi tytöt ja naiset ympäri maailmaa huutavat hänen nimeään.

- Ihmiset ovat rakentaneet minusta tietyn mielikuvan valokuvien ja haastattelupätkien perusteella. Monet sekoittavat minut Edwardiin, Pattinson pohtii.

Pattinson avautuu Ilta-Sanomien haastattelussa myös huonoista tavoistaan. Hän latelee tunnustuksia omasta mielestään niin paljon, että nauraa käyttävänsä haastattelua terapiana.

- En esimerkiksi ole maailman siistein ihminen enkä kunnioita julkista omaisuutta, Pattinson sanoo ja nauraa pitkään.

Lue Robert Pattinsonin koko haastattelu päivän printtilehdestä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?