Vappu Pimiä raivona: Pitääkö tulla kännissä lähetykseen, että uskotaan! - Viihde - Ilta-Sanomat

Vappu Pimiä raivona: Pitääkö tulla kännissä lähetykseen, että uskotaan!

Viikonloppuna kihloihin mennyt Vappu Pimiä hermostui suorassa lähetyksessä raskauskysymyksestä.

Vappu Pimiä hermostui raskausuteluista.

16.11.2011 15:12 | Päivitetty 16.11.2011 15:43

Positiivinen, hauska, huumorintajuinen. Siinä muutama luonteenpiirre, joista Korkojen kera - ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelmien juontaja Vappu Pimiä laajalti tunnetaan. Nyt hän on paljastanut julkisuudessa myös temperamenttisen puolensa.

Pimiä oli tiistaiaamuna vieraana Radio Helsingin aamuohjelmassa. Siinä toimittajat Tuuli Hongisto ja Harri Niemi totesivat, että internetissä liikkuu paljon huhuja Vappu Pimiän oletetusta raskaudesta.

Niemi kysyi suoraan, onko Pimiä raskaana. Tavallisesti sanavalmis juontaja reagoi kysymykseen poikkeuksellisella tavalla: pitkän hiljaisuuden jälkeen hän vastasi selkeästi närkästyneeseen äänensävyyn. - Mä tota... Musta on oikeasti jotenkin se, nyt tässä tapauksessa mies kysyy, mutta multa on aika moni nainen kysynyt. Mä olen miettinyt paljon sitä, että minkä takia kukaan lähtee kysymään noin henkilökohtaisia asioita keneltäkään, se on äärimmäisen loukkaavaa. Ihmisiä tuntuu kiinnostavan ihan helvetisti, mutta siis jollain tasolla toivon, että ihmiset voisivat kunnioittaa sitä (yksityisyyttä). Haastattelun kepeä luonne sai yllättävän käänteen Pimiän tuohtuneen vastauksen myötä. Radio-ohjelman toimittaja Harri Niemi pahoitteli suoraa kysymystään lähetyksessä. - Saat anteeksi. Toivon että tästä eteenpäin ymmärrätte kumpikin, että tällaiset utelut - mä en pystyisi kysymään keneltäkään sellaista. Ja mä olen sanonut, että pitääkö mun tulla kännissä lähetykseen, että ihmiset uskoo. Että nähtävästi täytyy alkaa punaviiniä litkimään sekä sunnuntaisin ja perjantaisin ihan tosta puoliltapäivin, että tällaiset asiat saavat selvyyden, Vappu Pimiä sanoi. Hän myönsi suuttuneensa kysymyksestä. - Te saitte pienet maistiaiset joo. Mähän olen hyvin suorapuheinen, mietin että joskus jopa vähän liiankin. Voisin olla vähän rauhallisempi. Välikohtauksen jälkeen keskustelun sävy rentoutui jälleen, ja haastattelu päättyi lopulta hyvässä hengessä.

- Onneksi Vappu on ymmärtäväinen, eikä kukaan lähtenyt studiosta ovet paukkuen. Pyysimme anteeksi ja haastattelu jatkui ja päättyi hyvissä tunnelmissa. Missään tapauksessa emme häntä halunneet loukata, ohjelman toimittajat viestittivät.

Vappu Pimiä kihlautui liikemiesystävänsä kanssa viime lauantaina. Yli miljoona tv-katsojaa kuuli asiasta sunnuntaina, sillä suosikkijuontaja esitteli kymmenen timantin kihlasormuksensa suorassa Tanssii tähtien kanssa -lähetyksessä. - Kyllä hänellä on hyvä maku, Vappu kehui tuoretta kihlattuaan IS:lle sunnuntaina.

Kuuntele Vappu Pimiän haastattelu Radio Helsingin podcastina. http://www.radiohelsinki.fi/podcast/25973/helsingin-aamuradio-ja-harri-15-11-2011/   Radio Helsinki kuuluu Sanoma-konserniin. Ilta-Sanomat on osa Sanoma-konsernia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?