Kiinteistökuningatar Kaisa: Kiinteistövälittäjä Kaisan ajokäytös ihmetyttää - "aina välillä lipsahtaa" - Viihde - Ilta-Sanomat

Kiinteistövälittäjä Kaisan ajokäytös ihmetyttää - "aina välillä lipsahtaa"

Kiinteistökuningatar Kaisa -ohjelman Kaisa Liskin ajokäyttäytyminen ihmetyttää.

11.11.2011 10:44

Ohjelmansa viimeisimmässä jaksossa Liski neuvottelee autoa ajaessaan puhelimessa asiakkaansa kanssa välityspalkkiosta - käyttämättä handsfreetä.

- Poliisille ilmoitus kännykkään puhumisesta autolla ajon aikana ja sakkoja reilusti, todistusaineistona kuvattu kohtaus. Päiväsakkoa vaan ihan reilusti, nimimerkki Eräs ihmettelijä toteaa IS:n verkkosivuilla.

Kaisa Liski myöntää virheensä auliisti ja toteaa tietävänsä sen olevan laitonta.

- Olen pyrkinyt koko ajan siitä pois niin kuin moni muukin suomalainen. Yritys on kova, mutta aina välillä lipsahtaa. Kolmen puhelimen ja kolmen handsfreen kanssa on vähän tekemistä, Liski selittää.

Hän kiinnittää itsekin monesti huomiota liikennevaloissa luuri korvalla ajaviin. Sakkoja hän ei ole puhelimeen puhumisestaan saanut. Muutoin hän toteaa olevansa usein poliisin hampaissa.

- Vähän väliä pysäytetään, välillä tuntuu, että varmuuden vuoksi. Luulen, että tällä hetkellä saan vielä ekstraakin siitä, kun tunnistetaan.

Viimeksi Liski pysäytettiin viikko sitten Lahdessa. Tuolloin hänen autonsa renkaat olivat käyneet hetkellisesti sulkuviivan lähellä. Hän ei ollut kuitenkaan syyllistynyt mihinkään ja poliisin ainoa anti oli hyvän päivän toivotus.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?