Heikki Silvennoinen kiistää romanssin Elina Salovaaran kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Kummeli-mies kiistää romanssin Pertti Salovaaran ex-vaimon kanssa

Kummeli-koomikko ja huippuluokan kitaristi Heikki Silvennoinen kiistää, että hänen ja näyttelijä Elina Rintalan (ent. Salovaara) välillä olisi romanttista säpinää.

10.11.2011 19:30

Heikki Silvennoisen ja Elina Rintalan väitetystä romanssista raportoi 7 päivää -lehti.

- Ei pidä paikkaansa, Silvennoinen sanoo.

- Minulla ei ole mitään juttua kenenkään kanssa. Olen villi ja vapaa poikamies. Naiset voivat ruveta soittelemaan ja pyyytelemään ulos. Älä nyt silti numeroa lehteen laita.

Silvennoinen on ollut naimisissa kaksi kertaa. Viimeisin liitto laulaja ja kuvataiteilija Tiina Lähteenmäen kanssa kariutui nelisen vuotta sitten.

Hiljakkoin mediassa väitettiin, että Silvennoinen asuu yhdessä Kummeli-paitoja keikoilla myyvän naisen kanssa. Silvennoisen mukaan tämäkin väite oli perätön.

- Joku oli nähnyt meidät Kummelin keikalla ja tehnyt perättömän ilmiannon.

Heikki Silvennoinen on mukana Tampereen Työväen Teatterin näytelmässä Maailmanlopun hautaustoimisto. Muusikkona hän tekee omia keikkoja, ja tulossa on pikkujoulukiertue Paluu 80-luvulle. Show´ssa nähdään Kummelin lisäksi Eppu Normaalin miehistöä sekä Sami Hintsanen.

- Syksy on ollut työn täyteinen. En ehdi seurustelemaan, Heikki Silvennoinen sanoo.

Kummelimieheen mediassa liitetty Elina Rintala erosi hiljakkoin ex-kansanedustaja Pertti Salovaarasta. Samalla hän otti takaisin tyttönimensä. Muitakin nimivaihtoehtoja oli harkinnassa.

- Kyllä minä vähän Ella Gaga'akin ajattelin, mutta siinä olisi ollut vähän pitempi harkinta-aika, Elina Rintala kertoi elokuussa IS:lle.

Viime kesänä Elina Rintala ja Kummeli-miehet tekivät yhdessä Herra Heinämäki -elokuvaa. Huhut romanssista ovat saattaneet lähteä liikkeelle sieltä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?