Hugh Grant - herrasmies vai sika? - Viihde - Ilta-Sanomat

Hugh Grant - herrasmies vai sika?

Britanniassa kolumnistit puivat perusteellisesti näyttelijä Hugh Grantin pikaromanssia ja siitä seurannutta isyyttä.

5.11.2011 15:00

Hugh Grantin, 51, yllättävä isyys jakaa mielipiteet. Grantia 20 vuotta nuorempi kiinalaisnäyttelijä synnytti tyttövauvan syyskuun lopulla.

Näyttelijän tiedottaja vahvisti Grantin olevan iloinen "ohikiitävästä suhteesta" syntyneestä vauvasta. Grant ei kuulemma voisi olla onnellisempi, vaikkei raskaus ollutkaan suunniteltu.

Daily Mail -lehden kolumnisti Amanda Platell kaatoi eilen täyslaidallisen "itserakkaan ja tekopyhän" miljonäärinäyttelijän niskaan. Kolumnistin mukaan Grant ei ajatellut lastaan kuvailleessaan suhdettaan tämän äitiin näin alhaisella tavalla: epäselväksi ei jäänyt, että kyse oli rakkaudettomasta pikasuhteesta ja vahinkoraskaudesta.

- Grantin lausunto viittaa siihen, että hänen mielestään ei ole mitenkään väärin tulla isäksi tällä tavalla, Platell kirjoittaa.

Täysin toisella kannalla oli Independent-lehti, joka pohti laajasti "uutta rentoa isyyttä" eli miehiä, jotka eivät ole yhdessä vastasyntyneiden lastensa äitien kanssa, mutta ilmoittavat jalosti kantavansa vastuunsa.

Grantin kerrotaan hankkineen esikoiselleen ja tämän äidille miljoonalukaalin parin kilometrin päästä omasta Lontoon-kodistaan. Lehden haastatteleman isyysneuvojan mukaan kulman takana asuvalla Grantilla on hyvät edellytykset hoitaa vanhemmuus kunniakkaasti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?