Mickey Rourke vetää steroideja päivittäin - Viihde - Ilta-Sanomat

Mickey Rourke vetää steroideja päivittäin

Rugbypelaajan rooliin valmistautuva Mickey Rourke kasvattaa lihaksiaan kiistanalaisilla hormonivalmisteilla.

2.11.2011 8:42

Hollywoodin paha poika Mickey Rourke, 59, on tottunut aiheuttamaan harmaita hiuksia tuotantoyhtiöille.

Nyt näyttelijä järkyttää kertomalla syövänsä steroideja tulevaa elokuvarooliaan varten.

Rourke näyttelee A Beautiful Game elokuvassa rugbypelaaja Gareth Thomasia. Elokuvien ohella arvaamattomasta luonteesta tunnetuksi tullut Rourke tunnustaa, etteivät lihakset kasva pelkästään terveellisellä ruokavaliolla ja liikunnalla. -En suosittele steroideja kaikille, mutta lääkärini on sanonut, etteivät steroidit vahingoita minua. Saan niistä lisää energiaa ja temperamenttia, joten miksipä ei, Rourke tilittää Aftonbladetin haastattelussa.

Näyttelijä ei pelkää mahdollisia sivuvaikutuksia. Sen sijaan hän rehentelee olevansa entistä kovempi tekijä sängyssä. - Ikääntymisen myötä testosteronin määrä elimistössä laskee. En urheile enää ammattilaistasolla enkä käy dopingtesteissä. Jos haluan - lääkärin valvonnan alaisena - lisätä testosteronia treeniohjelmaani, se on oma valintani, entinen ammattinyrkkeilijä uhoaa Aftonbladetissa.

Rourken tiedetään menevän helposti äärimmäisyyksiin. Epävarma näyttelijä on käynyt kauneusleikkauksessa vain saadakseen haluamansa roolin. - Hän halusi yhtä roolia niin paljon, että otti poski-implantit, Rourken entinen vaimo Debra Feuer kertoi Daily Mailille muutama vuosi sitten. Kohtuullisesta ja terveellisestä treenaamisesta huolehtii Rourken henkilökohtainen kunto-ohjaaja, israelilainen kamppailulajiekspertti. - Hän on kanssani koko ajan ja varmistaa, että pidän huolen itsestäni. Kun tilaan juustohampurilaisen, hän heittää sämpylän ja ranskanperunat pois.

Myös iltaoluen nauttiminen on kielletty.

- Ennen join pari, kolme olutta illassa. Se tarkoitti 90 olutta kuukaudessa, Rourke laskee.

Edellisen kerran Rourke rääkkäsi vartaloaan The Wrestler -elokuvaan. Hän kasvatti roolin vaatimat lihakset syömällä seitsemän ateriaa päivässä ja harjoittelemalla omavalmentajan johdolla.

Jo tuolloin epäiltiin, että Rourke nappailee hormonivalmisteita, mutta mies ei myöntänyt eikä kieltänyt asiaa. - Kun olen painija, käyttäydyn kuin painija, Rourke sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?