Vappu Pimiä saman katon alle rakkaansa kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Vappu Pimiä saman katon alle rakkaansa kanssa

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa juontava Vappu Pimiä on muuttanut yhteiseen asuntoon miesystävänsä kanssa.

Vappu Pimiä on onnellinen nainen.­

1.11.2011 16:01

Vain pari kuukautta sitten miehensä luota Yhdysvalloista Suomeen palannut Vappu Pimiä yllättää: hän on muuttanut kaikessa hiljaisuudessa avoliittoon. Vapun Kaliforniassa työskennellyt liikemiespoikaystävä on palannut pysyvästi takaisin Suomeen, ja pariskunta löysi aivan hiljattain yhteisen asunnon Etelä-Helsingistä. - Kyllä, olen muuttanut avoliittoon ja olen hyvin onnellinen, Vappu myöntää. Pari on tutustunut jo muutamia vuosia sitten, mutta seurustelua heillä on takana vuoden päivät. Ilta-Sanomat kertoi parin seurustelusta tammikuussa.

Onnellinen nainen ei ole kuitenkaan päässyt muuttourakan keskellä aivan helpolla, sillä samaan aikaan hänen on pitänyt selvitä kahdesta suorasta tv-lähetyksestä ja kovasta flunssasta. - Nyt olo on jo parempi, Vappu iloitsee. Vapun elämä on muuttunut nopeasti, sillä vielä syyskuussa hän eli miesystävänsä kanssa etäsuhteessa ja haikaili takaisin rakkaansa luokse Kalifornian Hermosa Beachille. Vappu myönsi tuolloin, että ikävä on kova. - Ikävöin tietysti koko ajan, mutta eniten silloin, kun olen yksin. Esimerkiksi viime lauantai-iltapäivänä tuli kauhea olo, kun tajusin, että voisin olla nyt toisen kanssa pyöräilemässä rannalla, Vappu jutteli.

Vappu jopa haaveili siitä, että hän voisi asua sekä Suomessa että Yhdysvalloissa osan vuotta. Viiden kuukauden irtiotto Kaliforniaan oli upea kokemus: hän kotiutui aurinkoisiin maisemiin nopeasti ja hankki lukuisia paikallisia ystäviä. - Elämä on siellä niin rentoa, sillä tein töitä muutamina päivinä ja muuten leikin kotirouvan elämää, kokkausta rakastava Vappu jutteli syyskuussa. Yhteisen kodin myötä pari pääsee nyt asettumaan aloilleen Suomeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?