Lassi Valtosella tuhansien ulosottovelat: "Ostin kaikkea, mitä irtosi" - Viihde - Ilta-Sanomat

Idols-Lassilla tuhansien ulosottovelat: "Ostin kaikkea, mitä irtosi"

Kehutun esikoislevynsä julkaisevan Lassi Valtosen menneisyyden hölmöilyt aiheuttivat hänelle monen tuhannen euron ulosottovelat.

26.10.2011 23:15

Mikäli keskiviikkona ilmestynyt Kukin tyylillään -albumi menestyy, saattaa se tietää Idols-ohjelmasta julkisuuteen nousseelle Lassi Valtoselle, 21, taloudellisesti hyvinkin positiivisia asioita.

Aina niin ei ole ollut. Varattomaksi todetun Lassin luottotiedot ovat menneet vanhentuneiden ulosottovelkojen takia. Niiden yhteissumma on tuhansia euroja.

Lassi toivoo saavansa joskus velkansa kuitattua, mutta raha ei ole hänelle itseisarvo.

- En mie ole hirveästi rahan perään. En kaipaa mitään ylellisyyttä, tyydyn aika vähään.

- Tietysti jos sattuu niin hassusti käymään, että rahaa joku päivä tilille iskeytyy, niin kyllähän ne ulosottovelat on maksettava ihan aluksi. Lähdetään siitä liikkeelle, Lassi sanoo.

Velat tulivat ostelusta

Lassi kertoo ajautuneensa velkakierteeseen nuorena.

- Ne olivat nuoruuden hölmöilyjä. Silloin en osannut yhtään arvostaa sitä. Käytin vain rahaa siten, ettei ole mitään väliä. Ostin ihan kaikkea, mitä irtosi. Ja sit olinkin pari viikkoa loppukuusta syömättä. 

- Mutta nää nyt on näitä. Varmaan aika monelle on käynyt samalla tavalla. Eikä se enää nykyään minua paina koko asia. Kyllä siitä selvitään.

Lue Lassin haastattelu Ilta-Sanomien paperiversiosta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?