Ruotsin miljonääriäideillä ilmiriita - Viihde - Ilta-Sanomat

Ruotsin miljonääriäideillä ilmiriita

Ruotsin miljonääriäidit Anna Anka, 40, ja Maria Montazami, 45, eivät voi sietää toisiaan.

24.10.2011 20:44

Kaksikon huonot välit ovat olleet tiedossa jo pitkään, mutta nyt he suorastaan heittävät bensaa liekkeihin.   Maria kertoo Aftonbladet-lehdessä, että Anna kohtelee huonosti jopa hänen lapsiaan. Marialla on 18- ja 20-vuotiaat tyttäret Sara ja Hanna, jotka esiintyvät miljonääriäitien uudessa tv-ohjelmassa Fångarna på fortet.

- Hän ei tervehdi lapsiani, Maria voivottelee.   Paul Ankan sanavalmis ex-vaimo Anna Anka vastaa takaisin kovin panoksin.

- Maria on todella tyhmä päästään, Anna napauttaa.   - Se väite on täysin hölynpölyä. Hän sanoo, että olen kieltäytynyt kättelemästä hänen tyttäriään. En kättele koskaan ketään muutakaan, joten miksi minun pitäisi tehdä se nyt?   Anna Anka kertoo jopa pitäneensä Marian lapsista sarjan kuvauksissa, muttei halua olla Marian perheen kanssa enää missään tekemisissä.   - Maria on idiootti. Hän kulkee ympäriinsä toteamassa, että hän säälii minua. Hän ei tiedä mitään elämästäni! Häntä ei pitäisi kutsua miljonääriäidiksi, sillä hän ei ole sitä, Anna lataa.   Maria vastaa Annan kommentteihin maltillisesti.   - Se on Annan oma asia, mitä mieltä hän on minusta. Itse en pidä Annaa tyhmänä tai idioottina. Hän saa itse vastata omista sanomisistaan, enkä ajattele hänestä samoin, Maria toteaa Aftonbladetille.   - En ole tehnyt hänelle mitään, eikä hän ole tehnyt mitään minulle, mutta mielestäni se, että hän kutsuu minua idiootiksi, on vähän tarpeetonta, Maria lisää.   Anna ja Maria suhtautuivat toisiinsa nuivasti jo Ruotsin miljonääriäidit (Svenska Hollywoodfruar) -ohjelmaa kuvatessa.

Anna muistetaan äärimmäisen vaativana naisena, joka haukkui ohjelman aikana kaikki muutkin taloudenhoitajista lähtien. Hän erosi Paul Ankasta pian ohjelman kuvausten jälkeen ja haukkui tuolloin myös miehensä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?