Sinkkuelämää-tähti pelkäsi satuttavansa lastaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Sinkkuelämää-tähti pelkäsi satuttavansa lastaan

Sinkkuelämää-tähti Kristin Davis myöntää pelänneensä pidellä pientä tytärtään sylissään.

Kristin Davis on nykyään onnellinen yksinhuoltajaäiti.­

24.10.2011 11:31

Davis, joka ilmoitti aiemmin tässä kuussa adoptoineensa pienen Gemma Rosen, sanoo olleensa aluksi hermostunut siitä, että hän satuttaa pientä tyttöä pitäessään tätä sylissään.

- Olin huolissani siitä, kuinka kaikki onnistuisi. Kun Gemma tuli kotiini, hän oli niin pieni ja kallisarvoinen, että pelkäsin satuttavani häntä. On uskomatonta olla vastuussa pienestä vauvasta, ja halusin hänen vain saavan parhaan mahdollisen hoidon ja kaiken mahdollisen rakkauden, 46-vuotias näytelijätär kertoo Hello!magazinen haastattelussa.

Davis adoptoi Gemman yksinhuoltajana. Hän kertoo rakastavansa vanhempana olemista, jota hän ehti odottaa ja toivoa jo pitkään.

- Olen miettinyt adoptiota pitkään. Ja minulta kesti tovi, että uskoin selviäväni vanhemmuudesta yksin. Tämä on valtava mahdollisuus elämässäni, mutta olen siihen valmis.

- Rakastan Gemmasta huolehtimista enenmmän, kuin olisin koskaan voinut kuvitella. Hän on hyvin helppo vauva, hän rauhoittuu helposti ja nukkuu todella hyvin. Hän ilmoittaa, jos hänen on epämukava olla ja tietää jo, kuinka ilmaista mielipiteensä - omalla vauvakielellään, tietenkin, Davis kertoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?