Kuorosodassa syntyy pariskuntia - Viihde - Ilta-Sanomat

Kuorosodassa syntyy pariskuntia

Laulaminen on tuhansille suomalaisille rakas harrastus, ja Kuorosodan kuoroista moni on jatkanut ohjelmanteon jälkeenkin.

Kuorosodan juontaja Kristiina Komulaisen mukaan ohjelman aikana on syntynyt myös uusia pariskuntia.

19.10.2011 7:00

Nelosen Kuorosota laulahtaa ensi perjantaina käyntiin jo neljättä kertaa. Kristiina Komulainen on juontanut kisaa sen alusta lähtien, ensikertalaisena leikkiin ryhtyy Lappeenrannan kuoroa johtava Hanna Pakarinen.

Hannan ei tarvinnut järjestää koelauluja kuoron kokoamiseksi: hän tunsi sopivan ydinporukan, joka taas tunsi lisää hyviä laulajia.

- Nyt porukka on ihan innoissaan, mutta saa nähdä kuinka käy, kun he näkevät muut kuorot, Hanna miettii.

Hän ei kuitenkaan usko kuoronsa jähmettyvän jännityksestä.

- Kuorossa on sellaista eläväistä karjalaista porukkaa. Voi olla aika äänekästä menoa, hän virnistää.

Laulaminen on tuhansille suomalaisille rakas harrastus, ja Kuorosodan kuoroista moni on jatkanut ohjelmanteon jälkeenkin. Kristiinan mukaan ohjelman aikana on syntynyt myös uusia pariskuntia.

- Kristiina Braskin vetämässä Leppävirran kuorossa oli pari, joka veti Happoradion biisissä soolon. Heistä tuli pariskunta, Kristiina muistelee.

- Ja taitaa olla ainakin yksi Kuorosota-vauvakin syntynyt.

Pääkaupunkiseudun kuorot eivät vielä ole Kuorosodassa menestyneet. Kristiinan mielestä se on ymmärrettävää.

- Täällä ei synny sellaista yhteisöllisyyttä kuin pienellä paikkakunnalla. Onko kotipaikkakunnalla väliä Kuorosodassa? Osallistu keskusteluun! Lue lisää Kuorosodan uudesta kaudesta  keskiviikkona ilmestyvästä Tv-lehdestä! Se sisältää kaikki viikon elokuvat, kiinnostavimmat ohjelmauutuudet ja parhaat uusinnat!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?