Poliisi kävi McCartneyn häissä: musiikki hiljemmalle! - Viihde - Ilta-Sanomat

Poliisi kävi McCartneyn häissä: musiikki hiljemmalle!

Liverpoolin pitkätukka soitti mökämusiikkia liian kovaa - levyltä.

Paul McCartney ja Nancy Shevell saavat sunnuntaina toisensa.­

11.10.2011 9:53

Ex-Beatle, Sir Paul McCartney meni sunnuntaina naimisiin Nancy Shevellin kanssa. Parin hääjuhlat pidettiin McCartneyn Lontoon-asunnossa. Bileet jatkuivat pitkään, ja lopulta kävi niin kuin kaupungissa usein käy. Naapurit valittivat poliisille, että nyt on musiikki liian kovalla.

McCartneyn asunto ei ole mikään kerrostaloluukku, vaan kartanotyyppinen talo St. John's Wood -nimisessä kaupunginosassa, hyvin lähellä legendaarista Abbey Roadin studiota, jossa the Beatles teki kaikki suurimmat hittinsä.

- Viranomaiset kävivät paikalla, ja musiikin volyymia laskettiin, poliisi kertoi. Mitään jatkotoimia ei aiheutunut.

Poliisin mukaan valitus koski nimenomaan levyltä soitettua musiikkia, ei paikalla livenä esitettyä. 

Brittitietojen mukaan McCartney oli laulanut muutaman balladin uudelle puolisolleen, mutta nämä eivät aiheuttaneet valitusta.

McCartney on asunut talossaan jo Beatles-ajoista lähtien, joten naapureille ei varmaankaan ole tullut yllätyksenä McCartneyn kämpältä kuuluva mökä.

Eivätkä valitukset ole McCartneylle uutta. Beatlesia pidettiin 60-luvun alussa, paitsi epämusikaalisena, myös liian kovaäänisenä ja pitkätukkaisena poppoona.

Livenäkin hääjuhlissa olisi saanut aikaan melkoisen mekkalan, sillä paikalla olivat esimerkiksi Beatles-rumpali Ringo Starr, Rolling Stonesin Ronnie Wood, ja Pink Floydin David Gilmore.

Brittilehtien mukaan Sir Paul oli pyytänyt vierailta, että nämä eivät levittäisi kuvia tai tietoja hääjuhlan kulusta sosiaalisessa mediassa.

McCartney aloittaa seuraavaksi kiertueen, joka ulottuu Helsinkiin joulukuun 12. päivänä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?