Jason Biggsin vaimo Jenny Mollen tilasi miehelleen ilotytön - Viihde - Ilta-Sanomat

Hollywood-tähden vaimo tilasi miehelleen ilotytön - mitä kävikään?

American Pie -näyttelijä Jason Biggsin vaimo Jenny Mollen Biggs halusi piristää parin väljähtänyttä seksielämää tilaamalla miehelleen ilotytön.

4.10.2011 9:17

Jenny Mollen Biggs kertoo Playboyn Smoking Jacket -sivustolla yksityiskohtaisesti siitä, kuinka tilasi miehelleen Keisha-nimisen ilotytön Las Vegasissa synttärilahjaksi.

"Halusin tehdä jotakin kivaa hänen synttäreikseen. Olimme olleet naimisissa vähän yli, mutta kaksosten (horoskooppimerkki) ajassa se tuntuu ainakin kahdeltatoista.

Sopivan naisen löytäminen ei ollut helppoa. Kun pari vihdoin sai Eva-nimisen ilotytön huoneeseensa, naisen rahan ahneus latisti tunnelman.

"Kun hän oli repimässä vaatteitaan pois päältä, mieheni Jason Biggs pysäytti hänet."

- Tätä ei voi tapahtua! Jason Biggs kiljaisi ja selitti, ettei hänellä ole tarpeeksi käteistä mukanaan, koska ei saanut nostettua rahaa kunnolla automaatista.

Nainen lähti niskojaan nakellen pois ja vaimo huusi miehelleen:

- Kulta, sä nolasit minut täysin huoran nähden. Nyt hän luulee, ettei meillä ollut varaa maksaa häntä, vaimo parahti.

Seuraavana päivänä he saivat tilattua huoneeseensa Keisha-nimisen ilotytön, joka suostui 600 dollarin hintaan.

Mitä kävikään? Jenny Mollen Biggsin mukaan hänen miehellään oli suuria suorituspaineita.

"Ilotyttö kevensi tunnelman sanomalla "tajuatko, sinun miehesi rakastaa sinua todella. Hän ei pystynyt kiihottumaan edes toisesta naisesta."

Jenny Mollen kehuu, kuinka parin seksielämä sai uutta buustia kokemuksesta. Jo silloin, kun Keisha oli talossa vaimon mukaan pari ei saanut silmiään irti toisistaan.

 

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?