Helsingin Sanomat: Jim-kanavan Rekonstruktio pois ohjelmistosta - Viihde - Ilta-Sanomat

HS: Rikossarja pois televisiosta: "Auerin uudet rikosepäilyt eivät vaikuttaneet"

Tv-kanava Jimin uusi ohjelma Rekonstruktio on viime hetkellä vedetty pois ohjelmistosta, uutisoi Helsingin Sanomat lauantaina.

Tuotantoyhtiön mukaan Ulvilan surmaan liittyvän Anneli Auerin uudet rikosepäilyt eivät vaikuttaneet sarjan jaksoon.­

1.10.2011 11:32

Pääasiassa kesän lopussa kuvatussa kymmenosaisessa kotimaisessa sarjassa on tarkoitus käsitellä lähihistorian rikoksia muun muassa lavastamalla rikospaikkoja uudestaan.

Sarjan aloitusjakson piti tulla televisiosta ensimmäisen kerran 3. lokakuuta.   Lehden mukaan kanavalla haluttiin tarkastaa juridisia asioita.   - Ohjelmassa käsitellään henkirikoksia, ja kanava halusi tehdä uuden tsekkauskierroksen juristin kanssa, sanoo tuotantoyhtiö Storyofistan toimitusjohtaja Samuli Norhomaa Helsingin Sanomille.   Sarjassa käsitellään vanhempien rikosten lisäksi myös tuoreempia rikoksia, kuten Jukka S. Lahden surma Ulvilassa ja veneturma, jossa syytettynä on entinen formulakuljettaja Jyrki Järvilehto.   - Luvassa ei ole isoja muutoksia. Ei ole tapahtunut mitään dramaattista käännettä. Kanavalle vain tuli yllätyksenä, millaisten asioiden kanssa liikutaan. Päätettiin ottaa pieni aikalisä, ettei turhaan aiheuteta pahaa mieltä tai ongelmia kenellekään, Norhomaa jatkaa.   Norhomaa vakuuttaa lehdelle, että Ulvilan surmaan liittyvän Anneli Auerin uudet rikosepäilyt eivät vaikuttaneet kyseiseen jaksoon.   Jimin kanavajohtaja Ville Toivonen sanoo lehdelle, että Rekonstruktio ei ollut esitysvalmis. Kanava oli nähnyt vasta osan ensimmäisistä jaksoista.   - Oli pikkuisen liian tiukka aikataulu. En syytä tuotantoyhtiötä. Kimpassa tätä tehdään.   Sarja näkee päivänvalon mahdollisesti ensi keväänä.

Lähde: HS

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?