Johanna Grönholm säteilee Milanon muotiviikoilla - Viihde - Ilta-Sanomat

Marcus Grönholmin mallitytär Johanna säteilee Milanon muotiviikoilla

Johanna Grönholm menestyy maailmalla.

Johanna Grönholm menestyy mallina.­

30.9.2011 13:24

Rallin maailmanmestarin Marcus Grönholmin kaunis, 177-senttinen, Johanna-tytär päätti jo ennen kuin painoi viime keväänä valkolakin päähänsä, että pitää opiskelusta välivuoden.

Hän kertoi Ilta-Sanomien haastattelussa pitävänsä vuoden vapaata. - Kielet kiinnostavat, ja ryhdyn varmasti opiskelemaan jonakin päivänä, mutta vuoden päivät aion tehdä, mitä mieleni tekee, Johanna sanoi. Hyvät arvosanat kirjoittanut Johanna lähtikin melkein heti ylioppilaslakin saatuaan maailmalle. Johanna on jo muutaman vuoden hankkinut taskurahansa Suomessa ja kesäisin Milanossa mallintöillä sekä työskentelemällä vanhempiensa Marcus ja Teresa Grönholmin Inkoon Strand-kauppakeskuksessa.

Viime ajat Johanna Grönholm on viettänyt Italiassa, ja hänestä on tullut haluttu malli. Paparazzin listoilla työskentelevä Johanna on ehtinyt tehdä Milanossa jo muun muassa Emporio Armanin sekä Mochino Cheap & Chic - ja Roccobarocco-muotitalojen näytökset.

Sunnuntaina hän ihastutti yleisöä Giorgio Armanin näytöksessä. Johanna on viestittänyt Paparazzin mallitoimiston omistavalle Laila Snellmanille olevansa innoissaan siitä, että on saanut paljon töitä. - Johannalla menee nyt oikeasti erittäin hyvin. Hän on sanonut haluavansa tehdä täysillä mallintöitä. Tällä viikolla hän lähtee Pariisiin tekemään näytöksiä ja vielä tämän syksyn aikana New Yorkiin, jossa mallitoimistot ovat hänestä kiinnostuneita, Laila Snellman kertoi IS:lle. Marcus Grönholm on sanonut IS:n haastattelussa, että Johanna on aina ymmärtänyt koulunkäynnin tärkeyden ja sanonut vanhemmilleen käyvänsä koulun kunnialla loppuun ja vasta sen jälkeen keskittyvänsä ainakin jonkin aikaa mallintöihin. - Johanna on järkevä tyttö, kyllä hän maailmalla pärjää, Marcus Grönholm on sanonut.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?