Satu Tuomisto vei Pia Pakarisen työn! - Viihde - Ilta-Sanomat

Satu Tuomisto vei Pia Pakarisen työn!

Marian sairaalan pin up -kalenterin suojelija vaihtui Pia Pakarisesta Satu Tuomistoon.

25.9.2011 19:07

Lokakuussa julkaistavan Marian sairaalan rohkean pin up -kalenterin uusi suojelija on Satu Tuomisto. Hyväntekeväisyyskalenteriin aluksi innolla mukaan lähtenyt Pia Pakarinen ei ole lähettänyt lupaamaansa pr-kuvaa tai vastannut työryhmän yhteydenottoihin.

- Pialla on tällä hetkellä elämässään omia isoja asioita. Hänellä on mieli ja sydän täynnä muuta, sairaanhoitaja ja joulukuun kalenterityttö Susanna Gärdström kertoo.

- Ymmärrämme, että hän on ollut kiireinen, mutta meilläkin on aikataulut. Kalenteri on menossa jo kohta painoon.

Aluksi tarkoituksena oli kuvata Pakarinen kalenterin teeman mukaisesti 1950-luvun tyyliin. Mutta Pakariselle ei kuvauspäivät sopineet, sillä hän oli kotipaikkakunnallaan Juuassa. Hän lupasi toimittaa pr-kuvan kalenteria varten, muttei sitä koskaan tullut.

- Luotimme siihen, että kuva tulee ajallaan. Olemme jättäneet Pialle soittopyyntöjä, muttei hän vastaa. Viime viikolla meillä oli kokous, jolloin päätimme vaihtaa kalenterin suojelijaa. Näin oli pakko toimia, kun Pian lupaamia kuvia ei tullut.

Kalenterista vastaava työryhmä ei ole Gärdströmin mukaan katkera tai kiukkuinen Pakariselle.

- Onneksi saimme valovoimaisen Satu Tuomiston mukaan.

Kalenterin tuotot ohjataan hyväntekeväisyyteen. Työryhmä päätti kohdistaa tuotot SPR:n Nuorten Turvatalot -hankkeeseen. Kalenterissa esiintyy 14 Marian sairaalan ensiapupoliklinikan hoitajaa ja lääkäriä.

 

 

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?