Topi Sorsakosken koskettava viimeinen haastattelu tuli julki - Viihde - Ilta-Sanomat

Topi Sorsakosken koskettava viimeinen haastattelu tuli julki

Uusi dokumentti paljastaa laulaja Topi Sorsakosken viimeisen haastattelun ja koskettavat viimeiset laulusessiot.

21.9.2011 9:27

”Viimeiseen korttiin mä pelin pelasin, viimeiseen korttiin ja kaiken menetin...” Näin lauloi keuhkosyöpää vastaan taisteleva Topi Sorsakoski studiossa vielä keväällä Jonne Aaronin ja Vexi Salmen hänelle tekemää kappaletta.

- Mä olen siitä onnellinen, että saan laittaa vielä kuulokkeet päähän ja mennä tuonne laulamaan. Nähdä hyviä ystäviä ympärillä ja tehdä se juttu. Se on aivan uskomattoman hieno fiilis, Sorsakoski sanoo koskettavassa dokumentissa, jonka traileri on nyt nähtävillä IS TV:ssä.

Laulajan uuden albumin äänitykset aloitettiin maaliskuussa. Nauhoitukset keskeytyivät hetkeksi huhtikuussa, kun Sorsakoskella diagnosoitiin keuhkosyöpä. Laulaja menehtyi 13. elokuuta.

- Toivoisin että ihmiset kuulisivat tältä levyltä sen, että se on sekä soitettu että laulettu sydämellä, levyn tuottaja Pedro Hietanen sanoo dokumentissa liikuttuneena.

Yhdeksän kappaleen Tummansininen sävel -albumi sisältää nimikkobiisinsä lisäksi muun muassa seuraavat kappaleet: Tuopin jäljet, Viimeiseen korttiin, Jos jätät minut ja Broken Promise Land.

26. päivä lokakuuta julkaistava albumi sisältää myös 38-minuuttisen dokumentin levyn teosta. Dokumentti sisältää myös laulajan viimeiseksi jääneen haastattelun.

KATSO DOKUMENTIN TARILERI, JOKA PYÖRII YLLÄ OLEVASSA RUUDUSSA.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?