Kike Elomaa raivostui lahjakohusta: Tarkista faktat, Kaarina Suonperä! - Viihde - Ilta-Sanomat

Kike Elomaa raivostui lahjakohusta: Tarkista faktat, Kaarina Suonperä!

Kansanedustaja Kike Elomaa raivostui tapakouluttaja Kaarina Suonperältä saamastaan murskakritiikistä, joka kohdistui Elomaan kruununprinsessa Victorialle antamaan lahjaan.

Kansanedustaja Kike Elomaa raivostui tapakouluttaja Kaarina Suonperän esittämästä kritiikistä.­

20.9.2011 13:30

Kike Elomaa (ps) antoi maanantaina Turussa kruununprinsessa Victorialle lahjaksi itse kirjoittamansa Aikuisen naisen kunnossapito -kirjan.

Suonperän mielestä "lahja oli epäkorrekti", koska kirjassa käsiteltiin muun muassa vaihdevuosia.

- Ei ollut korrektia lahjoittaa suomenkielistä, ikääntymistä ja vaihdevuosia käsittelevää kirjaa ruotsalaiselle kruununprinsessalle, joka itse on raskaana ja innoissaan odottamisestaan, Suonperä sanoi tiistaina Ilta-Sanomille.

Elomaa ei murskakritiikkiä purematta niele. Hänen mielestään Suonperä on kritiikissään väärässä.

- Suonperä olisi voinut tarkistaa faktat ja lukea kirjan, ennen kuin alkoi haukkumaan sitä. Hän ei ole edes lukenut sitä. Kyseessä ei todellakaan ole mikään vaihdevuosikirja, se on täysin tuulesta temmattu väite! Vaihdevuosista puhutaan vain muutaman sivun verran kirjan lopussa, Elomaa jyrähti Ilta-Sanomille tiistaina kuultuaan saamastaan kritiikistä.

- Muutoin kirja on kaikenikäisille aikuisille naisille suunnattu treeniopas, jossa on runsaasti kuvitusta, mikä auttaa lukijaa eteenpäin, vaikka ei osaisikaan suomen kieltä. Kirja sopii sitä paitsi myös miehille, koska siinä käsitellään kaikkea, mitä liikuntaan liittyy. Siinä puhutaan paljon muun muassa ruokavaliosta - kaikki lähtee palsternakasta liikkeelle!

Elomaan mielestä lahja oli täysin sopiva prinsessaparille.

- Ihmisethän antavat heille esimerkiksi villasukkia ja kaikkea muuta, joten jos minä liikunta-alan ammattilaisena - kuten Daniel - annan aiheeseen liittyvän kirjan, niin sehän on oikein hyvä lahja.

Elomaan mukaan hän toimi kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin Turun-vierailulla muutenkin täysin korrektisti.

- Toimin täysin protokollan mukaisesti. En olisi antanut kirjaa heille henkilökohtaisesti, mutta hiedän delegaationsa ja paikalla ollut adjutantti kertoivat, että prinsessa ja prinssi halusivat minun antavan sen lahjan heille. Siinä ei siis ollut mitään epäkorrektia.

- Olen poikkeuksellisen menestynyt kuntosaliyrittäjä, ja prinssi Daniel on itse työskennellyt samalla alalla. Luuleeko Suonperä, ettei Daniel muka tunnistanut, kuka heille lahjan antoi? Koska hän varmasti tunsi minun maineeni jo ennestään, Elomaa korostaa.

Elomaa kehui Ruotsin kuninkaallisparia erittäin mukavaksi pariskunnaksi.

- Prinsessa Victoria ja prinssi Daniel ovat huippuihmisiä, äärimmäisen lämminhenkisiä. He ovat loistava pariskunta ja oli kunnia tavata heidät, Elomaa sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?