Brad Pitt korjailee sanojaan liitostaan Anistonin kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Brad Pitt korjailee sanojaan liitostaan Anistonin kanssa

Näyttelijä Brad Pitt väittää, että hänet oli ymmärretty väärin.

Brad Pitt joutui korjaamaan sanojaan.­

16.9.2011 9:36

Näyttelijä Brad Pitt ei anna ruusuista kuvaa ajasta, jolloin hän oli naimisissa Frendit-sarjasta tutun Jennifer Anistonin kanssa. Pariskunta oli naimisissa vuosina 2000-2005.

Pitt, 47, on aiemmin välttänyt kommentoimasta aikaansa Anistonin kanssa, mutta myöntää nyt Parade-lehden haastattelussa, että viisivuotinen liitto oli pitkäveteinen.

- Tajusin selkeästi, että yritin löytää elokuvan mielenkiintoisesta elämästä, mutta en elänyt itse mielenkiintoista elämää. Luulen, että avioliitollani (Anistonin kanssa) oli jotain tekemistä sen kanssa. Yritin teeskennellä avioliitossa jotain, jota se ei ollut.

Myöhemmin Pitt pyörsi sanomisiaan ja viestitti agenttinsa välityksellä, että hänet oli ymmärretty väärin.

- Yritin viestiä, että Jennifer ei ollut tylsä vaan minusta oli tulossa tylsä itselleni - ja siitä minä olen itse vastuussa, Pitt lausui.

Pian ensi-iltansa saavan Moneyball-elokuvan päänäyttelijä Pitt on ollut viisi viime vuotta yhdessä Oscar-palkitun näyttelijän Angelina Jolien kanssa. Parilla on kuusi lasta.

Pittin mukaan hän on "tyytyväinen mies", mutta pari ei aio mennä naimisiin ennen samaa sukupuolta olevien avioliittojen sallimista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?